Fenerbahçe'de 'Ligden çekilme' masada!

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, TFF'nin limit kararı sonrası toplandı. Ligden çekilme ve yayın havuzundan çıkma ihtimalleri masaya yatırıldı.

Fenerbahçe'de 'Ligden çekilme' masada!
Fenerbahçe'de 'Ligden çekilme' masada!
GİRİŞ 04.08.2020 19:11 GÜNCELLEME 04.08.2020 19:18
Bu Habere 187 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, harcama limitlerinde düzenleme olmazsa ligden çekilme ve yayın havuzundan çekilme gibi radikal kararlar almayı düşünüyor.

 

 

TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe, harcama limitlerinde düzenleme olmazsa ligden çekilmeyi ve yayın havuzundan çıkma ihtimallerini masaya yatırdı.

Sarı-lacivertli yönetim, durumu detaylı şekilde görüşerek alacağı kararı açıklayacak. Ali Koç ve yönetimi, genel kurul kararı alarak, son kararı Fenerbahçe kongre üyelerine de bırakabilir.

 

 

YORUMLAR 187
  • Ümit 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'nin başına Ali KOÇ gelmesini hiç istemedim çünkü Fenerbahçe'nin sportif başarı elde etmeye çalışmak yerine siyasete alet edileceğini biliyordum. Ali KOÇ geldi geleli de dediğimin tersinde bişey olmadı. Neymiş Ali KOÇ kadar kimse yardım etmemişmiş falan da filan. Madem Fenerbahçe'ye gönül veriyor başkan olmadan da verseydi o kadar parayı. Verdiği para onun için nedir ki? Aziz YILDIRIM hapis yattı Fenerbahçe için, bence o daha değerli paradan! Ne zaman futbolu siyasete alet etmeyi bırakırlar o zaman yeniden Fanatik olurum.
    Cevapla
  • ismail 3 yıl önce Şikayet Et
    kendini kandırma
    Cevapla
  • Lider66 3 yıl önce Şikayet Et
    Cekilde gorelim... nerde o yurek
    Cevapla
  • bayram 3 yıl önce Şikayet Et
    boş laflara alıştık ligden çekmeye yürek ister sıkıştınmı ligden çekiliriz hadi deneyinde görelim
    Cevapla
  • Turgut Reis 3 yıl önce Şikayet Et
    FB li olarak böyle hatayı yapmanızı merakla bekliyorum. O zaman ligimiz daha güzel geçecektir. Ali Koç istifa etmeli. FB sürekli zarar veriyor. Şampiyon olamayınca ortalığı karıştırıyor. Buraya yazıyorum. FB yine şampiyon olamayacak. Çünkü "kümeste birden fazla horoz olunca sabah olmak bilmez" atasözü fb anlatıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle