Mesut Özil'in menajeri: "Türkiye de seçenekler arasında"

İsmi Fenerbahçe ile anılan Arsenal'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil'in menajeri Dr. Erkut Söğüt, oyuncusunun Arsenal'de kalacağını fakat önümüzdeki yaz için Türkiye'nin de bir opsiyon olacağını açıkladı.

Mesut Özil'in menajeri: "Türkiye de seçenekler arasında"
Mesut Özil'in menajeri: "Türkiye de seçenekler arasında"
GİRİŞ 28.07.2020 20:51 GÜNCELLEME 28.07.2020 20:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Arsenal'deki geleceği merak edilen Türk asıllı yıldız Mesut Özil'in menajeri Dr. Erkut Söğüt, oyuncusunun durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Futbol Giant'ın Instagram sayfasında soruları yanıtlayan Söğüt, Mesut'un Türkiye'ye transfer olma durumunu da değerlendirdi. 

 

 

Oyuncusunun ilk etapta Arsenal'den ayrılmayı düşünmediğini belirten futbol adamı, "Mesut Özil'in durumunda 2021 yazına kadar bir değişiklik olacağını düşünmüyorum. Sözleşmesi var zaten. Herhangi bir değişiklik yok. Arsenal'de kalacak" ifadelerini kullandı. 

Takımdan ayrılması durumunda Türkiye'nin seçenekler arasında olduğunu açıklayan Erkut Söğüt, "2021'de ise %90 Arsenal'den ayrılacak. Yeni bir kulübe gitmesi kesin gibi. Mesut'un Asya'ya, Amerika'ya veya Türkiye'ye gitmesi durumu olabilir mi? Elbette olabilir" dedi. 

 

 

YORUMLAR 3
  • Osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiden para biriktirmeye başla acun diyor
    Cevapla
  • Hacivat 3 yıl önce Şikayet Et
    Mesut um irkci almanya senin hakkini yedi almanya icin futbol da cok basarili olduguna rahmen nankör almanlar sana düsmanlik yapti aynisini bizede yapiyorlar kullaniyorlar ondan sonra irkcilik yapiyorlar bir yabanci olarak almanyada yasamak cok zor kendi kanunlarina uymuyorlar
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocam az gramer çalış, en temel kurallar yeter
    Cevapla