Fenerbahçe'den Onyekuru bombası!

Galatasaray’ın transfer hedeflerine sürekli kanca atan Fenerbahçe bu kez de ezeli rakibinin kiralık oyuncusu Onyekuru’yu gündemine aldı.

Fenerbahçe'den Onyekuru bombası!
Fenerbahçe'den Onyekuru bombası!
GİRİŞ 02.07.2020 10:21 GÜNCELLEME 02.07.2020 10:22
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Monaco ile temasa geçen Sarı- Lacivertliler, G.Saray'da 6 ayda 650 bin Euro kazanan genç forvete 1 sezon için 2 milyon Euro teklif etti.

 

 

Son iki yılda Galatasaray'ın eski yıldızlarına ya da transfer hedefindeki isimlere kanca atan Fenerbahçe'den ortalığı karıştıracak bir hamle daha geldi. Sarı-Lacivertliler, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Henry Onyekuru'yu kadrosuna katmak için harekete geçti.

ÖNCE MONACO İLE GÖRÜŞÜLDÜ

 

 

Alınan bilgilere göre Fenerbahçe ilk olarak Nijeryalı yıldızın kulübü Monaco ile temasa geçti.

Yönetim ardından da Onyekuru'nun menajeriyle görüşme yaptı. Fener'in G.Saray'da 6 ayda 650 bin Euro kazanan genç yıldıza 1 sezon için 2 milyon Euro teklif ettiği belirtiliyor.

G.SARAY'I İSTİYORDU AMA...

Daha önce kariyerine Galatasaray'da devam etmek istediğini ısrarla belirten Onyekuru'nun bu müthiş teklif sonrası ne yapacağı büyük bir merakla bekleniyor

Henry Onyekuru bu sezon Fenerbahçe deplasmanındaki derbiye damga vurmuştu. Genç yıldız, Galatasaray'ın Kadıköy'de 20 yıl sonra aldığı galibiyette başrol oynamış ve taraftarların gönlünde taht kurmuştu.

PEŞİNDE 3 KULÜP DAHA VAR

F.Bahçe'nin transfer gündemine aldığı Henry Onyekuru birçok kulübün gözdesi durumunda... Galatasaray, Nijeryalı yıldızı takımda tutmak için büyük çaba harcarken Zenit, Anderlecht ve Rennes kulüplerinin de Onyekuru'nun transferi konusunda girişimlerde bulunduğu ifade ediliyor. (Takvim)

YORUMLAR 39
  • Nezih 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın Onyekuru'yu, yüzyekuru gelse Fenerbahçe'ye yine katkısı olmaz
    Cevapla
  • Burak Efe Özel 3 yıl önce Şikayet Et
    İyiki Galatasaraylıyım Fenerbahçe kadar vizyonsuz bir takımı tutmakta ne bileyim
    Cevapla
  • Alper 3 yıl önce Şikayet Et
    2012 de trabzonspordan 6 futbolcuyu etik olmadan transfer eden cimbomdu
    Cevapla
  • heka 3 yıl önce Şikayet Et
    rodriguez den ne hayır gördükte onyekuruyu alacaz... futbolcunun fiyatını yükseltmek için yapılan spekülasyonlar bunlar başka bişey değil. topçu mu kalmadı da gidip onyekuruyu alacaz
    Cevapla
  • Ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    O kadar iyi oyuncu değil ki o paraya daha iyisi bulunur Onyekuru özleşti Galatasaray da ama terazinin ölüçüsünü kaçırmamak gerek fenerbahçe bu kafayla şampiyon da olamaz borçları da ödeyemez uefadan da ceza yer fener ol diye SMS topla garip gurabadan durmadan sonra abuk sabuk sırf Galatasaraylıları kızdıracağını düşünmek için oyuncusunu almaya çalış aklı selim Fenerbahçelileri utandırıyorsun başka bir şey değil
    Cevapla
  • Adanalı 3 yıl önce Şikayet Et
    ali koçun başkan olduğuna gün geçtikçe daha çok seviniyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle