Emre Belözoğlu çılgına döndü!

Süper Lig’in 27’nci haftasında Fenerbahçe ile Hes Kablo Kayserispor arasında oynanan maçta Ozan Tufan kırmızı kart görürken, Emre Belözoğlu yedek kulübesinde sarı kart ile cezalandırıldı.

Emre Belözoğlu çılgına döndü!
Emre Belözoğlu çılgına döndü!
GİRİŞ 12.06.2020 21:49 GÜNCELLEME 12.06.2020 21:57
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin Kayserispor’u Ülker Stadyumu’nda konuk ettiği maçın 12’nci dakikasında Ozan Tufan, Djedje’ye yaptığı hareket sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı.

Mücadelenin hakemi Atilla Karaoğlan, VAR’dan gelen uyarı üzerine pozisyonu inceledi. Görüntülerin incelenmesi sırasında saha içerisinde bulunan Ozan ile yedek kulübesinde bulunan Emre Belözoğlu, hakeme sert şekilde tepkilerini sürdürdü.




Pozisyonu inceleyen mücadelenin hakemi, Ozan’ın sarı kartını iptal ederek kırmızı kartla oyun dışında bıraktı. Karar sonrası hakeme tepkisini sürdüren Emre Belözoğlu, “Çok iyi maç yönetiyorsunuz. Oyuncu hiç mi müdahale etmeyecek? Bu kararlar veriliyorsa sisteme ne gerek var” şeklinde ifadeler kullandı ve daha sonra oturduğu sandalyeye tekme attı. Bu tepkinin üzerine karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan, Emre Belözoğlu'na sarı kart gösterdi.

 

 

OZAN TUFAN, TRABZONSPOR MAÇINDA YOK

Öte yandan kırmızı kartla oyun dışında kalan Ozan Tufan, takımının gelecek hafta Trabzonspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final 2'nci maçında forma giyemeyecek.

 

 

YORUMLAR 32
  • ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Emre'nin abisi George hagi de aynı idi. Zamanın hakemi Erol Ersoy'un itiraz ederek ayağına basıp yüzüne tükürmüştü.. Aynı sı işte. Ona çekmiş..
    Cevapla
  • Gürbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    En azinsan siz yorumcular kadar hain degil Hasan şaş fatihterim cokmu efendi geriye dönük gs mackarina bir baki cit di maclari heb kavga En yüksek cezayi yiyenlerde belli 9 haftamiydi neydi
    Cevapla
  • MetehanGülşah 3 yıl önce Şikayet Et
    çılgına dönmediği zaman mı var
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu emre kadar saygsız bir futbolcu görmedim hayatımda
    Cevapla
  • xray 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolu galatasarayda o zamanın futbolcularından öğrendi.O zamanlar haklı haksız futbolcular hep hakeme itiraz ederlerdi. Özellikle galatasaraylı bir grup ünlü futbolcu bu işi çok abartırdı. Emrede onlarin yaninda öğrendi bu itiraz işini. Bu hatası onun sahalarda yetenekli olmasina rağmen sevilmemesine neden oldu.
    Cevapla
  • Osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Tamam arkadaş suclu galatasaray. Istersen Ak parti olsun suclu. Emrenin hic bir sucu yok. Belki de suclu ben olabilirim. :-))))))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle