Fenerbahçe, İsmail Yüksek'i transfer etti

Fenerbahçe Kulübü, Gölcükspor'da forma giyen 21 yaşındaki orta saha İsmail Yüksek'i kadrosuna kattığını duyurdu.

Fenerbahçe, İsmail Yüksek'i transfer etti
Fenerbahçe, İsmail Yüksek'i transfer etti
GİRİŞ 08.05.2020 13:49 GÜNCELLEME 08.05.2020 13:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Gölcükspor'dan İsmail Yüksek'in transferi konusunda oyuncu ve kulübüyle anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Kulübümüz, genç değerlere yatırım yapma hedefi çerçevesinde Gölcükspor’da forma giyen ve birçok Süper Lig ekibinin de hedefinde olan İsmail Yüksek’in transferiyle ilgili hem kulübü hem de kendisiyle anlaşmaya varmıştır.

 

 

21 yaşındaki futbolcuyu 2020/21 sezonundan itibaren Fenerbahçe'mize bağlayacak olan sözleşme 5 sezonluk olarak imzalanmıştır.

Futbolcumuza şimdiden Kulübümüze hoş geldin diyor ve çubuklu forma altında nice başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

 

 

İSMAİL YÜKSEK KİMDİR? 

İsmail Yüksek kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? 26 Ocak 1999 İznik doğumlu İsmail Yüksek, futbola Bursaspor'da başladı. İsmail Yüksek, Yeşil Bursa ve Bursa Yıldırımspor'da amatör lisans ile mücadele ettikten sonra 31 Ağustos 2018'de Gölcükspor'la 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. 8 ve 10 numara pozisyonlarında görev alan ve her iki ayağını kullanabilen 21 yaşındaki futbolcu bu sezon Gölcükspor'da 26 maçta forma giydi ve 8 gol attı.

İsmail Yüksek, bu sezon attığı 8 golle takımının en skorer ismi olarak ön plana çıktı. 1.84 boyunda olan İsmail, U17 Ligi'nde 19 maç, 5 gol kaydetti.

YORUMLAR 4
  • hasan taştan 3 yıl önce Şikayet Et
    harcanır gider kimleri harcamadık ki bu gençleri oynatacak yürekli idareci ve hoca lazım ve sabırlı taraftar tabiki
    Cevapla
  • faruk Dündar 3 yıl önce Şikayet Et
    şimdi fener buna 1 milyon Euro yillik anlasma yapmistir.adam fos cikinca da maasini tikir tikir almaya devam edecek tam 5 yil boyunca.ikinci tarik camdali vakasi.bizim kulupler kendi dev aynasında görüyor.bir Barselona olsan derimki ölü futbolcu su 1 milyon Euro zarar versede sıkıntı olmaz .
    Cevapla
  • Fenerbahçe 3 yıl önce Şikayet Et
    genc mi? 21 yasinda ki adam dünyanın en iyisi seçiliyor bizde 25 yasinda ki futbolcular genc olarak görülüyor. bu kafayi degistirmemiz lazim 13-16 yasinda ki oyunculara yatirim yapin.
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Doymuş ve yaşı geçmiş para peşinde koşanlara değil böyle gençlere yatırım yapmak doğru olandır. Yıllardır yanlışlarla kulübün paraları heba oldu. Devamını bekliyoruz Emre..
    Cevapla