Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladı

Rıdvan Dilmen, Türkiye'de futbolun başlayıp başlamayacağına dair ve Fenerbahçe'nin yeni hocasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladı
Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladı
GİRİŞ 03.05.2020 22:31 GÜNCELLEME 03.05.2020 22:31
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan "Yüzde yüz futbol" programına görüntülü bağlandı ve Süper Lig ve Fenerbahçe ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde;

 

 

TFF KENDİ KURULUNUN RAPORU DOĞRULTUSUNDA KARAR ALMALI

Futbol ailesi bu kararı kendisi verebilir. Fırının, bakkalın sağlık kurulu yok ancak TFF'nin içinde çok değerli profesörler doktorlar var. TFF doğru bir davranışla toplantı yaptı. 12 Haziran üzerine konuşulan ama resmileşmeyen konuyla ilgili Fenerbahçe ve Trabzon antrenman kararı aldı. Yapılan toplantıda benim duyduklarıma göre, Şenol Güneş'in ligimizde futbolun psikolojik olarak oynanmasının doğru olmadığı yönünde beyan vermiş.

Oynamak isteyen ve istemeyen futbolcular var. Kasımpaşalı Aytaç ile konuştum 'Topu görsek bomba sanacağız' diyor. TFF Sağlık Kurulu'nun vermiş olduğu raporu TFF Kulüpler Birliği ile toplantı yapıp tarihin netleştirmesi gerektiğini düşünüyorum. TFF kendi kurulunun raporu doğrultusunda karar almalı. Ligler oynansın mı oynanmasın mı? Ben tam ortadayım.

FENERBAHÇE'NİN YENİ HOCASINI AÇIKLADI

 

 

Fenerbahçe, 30 Nisan'da futbolcuların geçmişten kalan futbolcuların borçlarını ödedi ve borçsuzluk kağıdını futbolculardan aldı. Muhtemelen Bjelica'yı getirecek Fenerbahçe takımın başına. Bjelica üzerinden değil Emre Belözoğlu üzerinden gitmek lazım. Emre uzun yıllardır Türk futbolunun içerisinde vizyon sahibi deneyimli bir oyuncuydu. Muhtemelen sportif direktör olacak. Emre'nin sportif direktör olması yeni gelecek teknik direktörün riskini azaltıyor. O yüzden Bjelica isminin çok tartışlması gerektiğini düşünmüyorum. Fenerbahçe'nin sportif direktör konusunda Emre Belözğlu ile anlaştığını biliyorum, o yüzden de Bjelica isminin de Emre olduğu için iyi bir isim olduğunu düşünüyorum.

YORUMLAR 18
  • Umut 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar hastalık yayılmasın diye işinden aşından oldu. Futbol dediğin nedir ya bir oyun bir şov. 1 senede olmasın futbol kim ne kaybeder. Memleketin ekonomisi durdu hastalıktan dolayı ama bunlar futbol peşinde.
    Cevapla
  • Alexis 3 yıl önce Şikayet Et
    Hic bir zaman Futbolda iki baslilik olmaz ,bunu defalarca kez izledik ve gorduk ,yine husran yine kayip,bu arada Emre de ici bos bir fici ,gitsin once Sergen ve Erol gibi Anadolu takimi calistirsin bir gorelim ne yapiyor
    Cevapla
  • Sivas58 3 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır kaptana.
    Cevapla
  • Sariyerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Terimi alsınlar terim 2 takımada bakar
    Cevapla
  • uygurlu 3 yıl önce Şikayet Et
    türk hocaların hepsi başarılı. ligin üst kesimine bakın. aykut hocayı görevden almadan önce takım çok iyiydi. neden görevden alındı bilinmiyor ama fb'nin sırtı yerden kalkmıyor. aynı futbolcular başarısızlar. türk hocalara niye bu kadar güvensizsiniz?iki yenilgi alınca azlediyorsunuz. bir takımın başarısı istikrardan geçer. M. United Arsenal gibi takımlara bakın. en kötü sezonda bile hocaları azletmiyorlar. hocala emekli oluncaya kadar yönetiyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle