Volkan Ballı: Başarısızlığın suçlusu önceki yönetim!

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, "3-4 istenen oyuncu transferi yapsaydık kesinlikle zirvede olurduk” dedi.

Volkan Ballı: Başarısızlığın suçlusu önceki yönetim!
Volkan Ballı: Başarısızlığın suçlusu önceki yönetim!
GİRİŞ 20.04.2020 11:03 GÜNCELLEME 20.04.2020 11:03
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, açıklamalarda bulundu. 

Ballı, lig ara verilmeden önceki son maç olan Konya karşılaşmasıyla ilgili olarak, “Zaten takım olarak zor bir süreçteydik. Yurt dışında maçlar ertelenmişti. Özellikle yabancı oyuncular konusunda sıkıntılar yaşadık. Sonraki hafta oynayacağımız Kayserispor Basın Sorumlusu Kemal Köroğlu ile konuştuğumda virüse yakalandığını öğrendik. Eğer lig ertelenmese bize de bulaşabilirdi” dedi.

"ÖNCEKİ YÖNETİM YÜZÜNDEN"

Volkan Ballı, “Oyunculara bırakın yurt dışını, şehir dışını, evden bile çıkmamalarını söyledik. Bu uyarıyı dikkate aldılar” diye konuştu. 

"LİGİ TAMAMLAMAK ZOR"

Ballı, bu sezon ligi tamamlamanın gerçekten zor olacağını dile getirdi. Volkan Ballı, geçen seneki sıkıntılı süreçte, bir önceki yönetimin bıraktığı borçların etkisi olduğunu öne sürdü.

Fenerbahçe’nin idari menaceri, bu sezon yarıştan kopmalarıyla alakalı olarak ise, “Federasyon transfer yapmanıza engel oluyor. Sistem değişti. Son dakika Falette dışında oyuncu alamadık. Net konuşmak gerekirse, 3-4 istenen oyuncu transferi yapsaydık kesinlikle zirvede olurduk” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR 13
  • rasim 4 yıl önce Şikayet Et
    istanbulda iki tane basarisiz baskan var biri ali koc diyeri belediye baskani ekrem imamoglu bunlar palavra ile geldiler millete sozler verdiler hic bir yapilmadi artik gitsinlerde millet de bunlardan kurtulsu
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    ya Allah askina 2 sezon dur dunya oyuncu aldiniz yinemi eski yonetim al dedi size bunlari aykut kocaman varken kalktinoz 3-4 tane hocayla bir hic ugruna mahvettiniz takimi bunda da mi eski yonetim yapin dedi yanlis nerde biliyormusjn balli suankk yonetimin yanlis politikalari taraftarin agziyla teknik direktor getirmeler gondermeler cocu olmaz dememize ragmen getiridniz aykut kocaman gbi bir efsaneyi elinizin tersiyle ittiniz attiginiz suc ayrica Ali bey ne cabuk unuttu 3 temmuzu aaykut hocanin durusunu gercekten ayip baska yerde suc armaayin kendinize bakin
    Cevapla
  • 49 MUŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım ile seni değil sizleri kıyaslamaya bile edep ediyorum, seçimde başkanın konuşmalarını aç dinle orda bol keseden atıyordu, sizi kimse zorla f.b yönetimine getirmedi, orası aglama duvarı değil aglayacaksanız, nereye gideceğimizi iyi biliyorsunuz, boş boş konuşma sonra sen kimsin çok merak ediyorum.
    Cevapla
  • Rüştü 4 yıl önce Şikayet Et
    Başarısızlığını bile Aziz Yıldırıma atıyor. İki yıldır Aziz Başkan yok. Siz beceriksizsiniz. İşi bilmiyorsunuz.
    Cevapla
  • ilginç 4 yıl önce Şikayet Et
    sende haklısın nolacak imamoğlu gi bi kitlesi var koçun. kpçyb gitmesi lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle