Mert Günok'un F.Bahçe'ye transferinde flaş gelişme!

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon ligin en az gol yiyen ekibi olan Medipol Başakşehir'in milli kalecisi Mert Günok'un Fenerbahçe'ye gidişine başkan Göksel Gümüşdağ'dan izin çıkmadı.

Mert Günok'un F.Bahçe'ye transferinde flaş gelişme!
Mert Günok'un F.Bahçe'ye transferinde flaş gelişme!
GİRİŞ 11.06.2019 16:23 GÜNCELLEME 11.06.2019 16:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Milli maçlardan sonra Fenerbahçe'ye resmi imza atması beklenen Emre Belözoğlu'nun sarı lacivertli kulüp için aracı olduğu ve Başakşehir Başkanı Gümüşdağ ile telefon görüşmesi yaparak Mert Günok'un transferi için görüştüğü ancak Gümüşdağ'ın kesinlikle bu transfere izin vermediği öğrenildi. Takımın yeni teknik direktörü Okan Buruk da hem Başakşehir, hem de milli takımda gösterdiği performansla dikkat çeken Mert Günok'un yeni sezonda da takımın kalesinde görev almasını istiyor.   

Fenerbahçe alt yapısında yetişen ve A Milli Takım'ın  EURO 2020 Elemeleri'nde H Grubu'nda çıktığı 3 müsabakada da kalesini gole kapatan 30 yaşındaki kaleci için ret cevabı alan sarı lacivertli takım da transferde beklemeye geçti.  

Öte yandan Medipol Başakşehir'in yeni teknik direktörü Okan Buruk için düzenlenen imza töreninde de sadece sözleşmesi biten oyuncularla yolların ayrılacağını, takımdaki futbolcularla yola devam edileceğini belirten Gümüşdağ, eksik bölgelere de transferler yaparak yine istikrarlı bir şekilde şampiyonluk yolunda olacaklarının altını çizdi.  

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    bu fb yıllarca şampiyon olamaz.elinde avrupanın isteyipte alamadığı kaleci berke özer var. altınordu başkanı avrupaya vermedi fbyi tercih etti ama ersun hoca takım kurmasını bilmiyor.çünkü gençlere önem verilirse başarı kendiliğinden gelir. volkan,alper,memettopal pili bitmiş daha oynatmaya inat etti kaybetti.ligi zar zor 6. bitirdi ama başarı yok her maçta 1 gol zor atılıyor. nedeni bu yaşı geçmişler çabuk yoruluyor çok hatalı oynuyor. ersun hoca başarılı olamazsa ilk 5 haftada bile gönderilebilir. abdullah avcı ve emre bölezoğlunu getirip rahat etmek varken daha işi bilmeyen ersun yanalı tercih intihardır.
    Cevapla
  • blt 4 yıl önce Şikayet Et
    gelmez tabi sen adamı altyapıda besle sonra sat iyi oldumu geri cağır gelmez tabi fenerli olarak yorumladım
    Cevapla
  • Cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    Harun var, mert de gelsin. Ee altinordu dan gelen gencecik çocuğun suçu günahı ne? Niye oynatmıyorsun? Atletico Madrid 5 mn verdiği zaman gönderseydin. Ferdi gibi bu çocuk da fenerbahce de kaybolup gidecek
    Cevapla
  • Almanci 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar hakli! Sen geleceği parlak oyuncuları harca veya kovala sonrada küçük takımlar sanki arka bahçenmiş gibi davran! Haydi oradan! Bu ara bende Fenerliyim ama hiçbir maça bakasım gelmiyor! Bakmıyorum zaten!
    Cevapla
  • Mahmut Akar 4 yıl önce Şikayet Et
    İstikrar var mı?
    Cevapla