Ali Koç'tan Yanal'a eleştiri! 'Kabul edilemez'

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli futbol takımının teknik direktörü Ersun Yanal'ın, Galatasaray derbisinden sonra rakiplerini şampiyonluktan ettikleri yönündeki açıklamasına ilişkin, "Böyle bir şeyi ben de tasvip etmiyorum. Kabul edilemez. Hatta şaşırdım. Bizi sadece biz ilgilendiririz." dedi.

GİRİŞ 27.04.2019 15:09 GÜNCELLEME 27.04.2019 17:19
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda üyelerin konuşmalarının ardından bir kez daha kürsüye gelen Ali Koç, yöneltilen soruları yanıtladı.

 

 

Ersun Yanal'ın derbiden sonra yaptığı açıklamalara yönelik bir üyenin eleştirisine değinen Koç, "Eleştirinize aynen katılıyorum. Böyle bir şeyi ben de tasvip etmiyorum. Kabul edilemez. Hatta şaşırdım. Bizi sadece biz ilgilendiririz." ifadelerini kullandı.

Farkoting şirketlerinin çoğunun, içinde bulundukları durumu düzeltmek için yardımcı olduğunu ve sadece 1 şirket için olumsuz ifade belirttiklerini dile getiren Koç, başlattıkları kampanyanın zamanlama anlamında bağımsız olduğunu aktardı.

 

 

YORUMLAR 9
  • muşi dayı 5 yıl önce Şikayet Et
    hoca ya yalnız ken söyle,basın önünde niye söylüyorsun ki,hocanın üzerini ya çizmiş yada acemi başkan açıklaması.
    Cevapla
  • Adnan 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe başkanlığı Ali koç'un işi değil her zaman söylüyorum söylemeyede devam edecem.
    Cevapla
  • Hsn41 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali başkan önce sen kendi işine bak şirketlerinle uğraş gidipte gezicilere yardim ve yataklık yaptığını unutmadık birde eğer kendi işinle uğraşacaksan besiktasin ilgilendiği her futbolcuyla ilgilenme kendin birilerini bul bir kerede degisik biri olsun
    Cevapla
  • Tamam 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı Beyler 1881 adet basılan su malûm kitaba 25binler teklif edilmiş karanlık borsada fenere para lazim stadın adını değiştirmek için tabela ol harf ol boya ol vida ol dübel ol ol ki fener sönmesin
    Cevapla
  • Yener 5 yıl önce Şikayet Et
    Sana bir tercüman lazım. Ne dediğini sen bile anlamamışsındır.
    Cevapla
  • Tosun 5 yıl önce Şikayet Et
    Çek şunun kulağını, fazla şımarır sonra.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle