Okan Buruk'un İngiliz devini geri çevirdiği iddia edildi
Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'la ilgili gündem olan bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını, Okan Buruk'un Premier Lig devi Tottenham'ın teklifini reddettiğini öne sürdü.
Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'la ilgili gündem olan bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basınından gelen haberlere göre Okan Buruk, Tottenham'ın teklifini geri çevirdi.
OKAN BURUK TOTTENHAM'I GERİ ÇEVİRDİ
Tuttomercatoweb'in haberinde, İngiliz ekibinin son saatlerde Buruk ile yoğun temas kurduğu ancak deneyimli teknik adamın Galatasaray’dan ayrılmak istemediği belirtildi.
Bu gelişmenin ardından Tottenham’ın teknik direktörlük görevi için Roberto De Zerbi'de karar kıldığı belirtildi.
Sözleşmesi 2026 yazında sona erecek olan Buruk’un adı Avrupa’dan birçok kulüple anılmaya devam ediyor.
İtalya’dan Lazio, tecrübeli teknik adayı gündemine alırken; Suudi Arabistan temsilcisi Al Ittihad da Buruk ile ilgilenen kulüpler arasında yer alıyor.
-
Düzceli 28 dakika önce Şikayet EtHiç gulesim yoktu.Beğen
-
Güral 28 dakika önce Şikayet Etİngiltere ligi vitrindir dün ilk 5 te bugün son 5 te okan ancak Tc deBeğen
-
Hasan 41 dakika önce Şikayet EtYardimciligina 2 , 3 hakem vermedikten sonra kabul etmez.Beğen
-
Akın 53 dakika önce Şikayet EtOkan hoca heryerde başarılı olur göreceksinizBeğen Toplam 2 beğeni
-
Fİkirtepeli 1 saat önce Şikayet EtOkan mı :) çok güldüm ya kim alır ki bunu GS den başka yerde iş yapamaz. İteleme kakalama her yerde olmaz adamı yerin dibine sokar geri gönderirler.Beğen Toplam 1 beğeni