Ali Koç açıkladı! "Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, stadın isminin Mustafa Kemal Atatürk Stadı olabileceğini söyledi.

GİRİŞ 27.04.2019 15:23 GÜNCELLEME 27.04.2019 16:19
Bu Habere 147 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün yüksek divan kurulunda üyelerden gelen eleştiri ve talepleri değerlendirdi.

Divan Kurulu Üyeleri'nden gelen stat ismi konusundaki öneriyi değerlendiren Ali Koç, "Stadın ismi değişmeli! Beni tanıyanlar da bilenler de bilir. Stadın isminin Mustafa Kemal Atatürk olması beni inanılmaz mutlu eder ancak burada prosedürler var ve Ülker grubu ile de görüşmemiz gerekecek" şeklinde konuştu.



Ali Koç, ayrıca tesislerdeki havuz kullanım ücretlerinin arttırılmamasına yönelik gelen taleplere de tepki göstererek, "Kulüp bu kadar sıkıntıda, nasıl bir finansal durumda olduğunu anlatıyorum ancak üyelerden tesislerin havuz fiyatları artmasın aynı kalsın diyenler var. Şaşırıyorum, hayretler içerisindeyim, tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 147
  • tayfur yıldırım 4 yıl önce Şikayet Et
    külübün adını atatürk yap ne uğraşıyorsun atatürkspor
    Cevapla
  • Fener Stadı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç sen kulübün başına kulübe Türkiye' de ve Avrupa' da şampiyonluklar kazandırmak için mi geldin yoksa stada isim bulmak için mi geldin. O stadın adı Fener ismi ile anılmalıdır. Atatürk ne alaka. Ya siz nasıl insanlarsınız. Çamura batan hemen atatürk' e sarılıyor. Bırakın adam yerinde rahat yatsın ya.
    Cevapla
  • Fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali bey fenere bi stadda sen yaptır paran var nasılsa. Sonra adını atatürk mü koyarsın kılıçdaroğlu mu koyarsın babanın adını mı koyarsın hakkındır. Ammaaaa Fenere ait bir stad Fenerin adı ile anılmalıdır. Fenerle ilgili bişey yapılacaksa da taraftara sorularak yapılmalıdır.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    O ismi şirketlerinin tabelalarına as dur. Stadı napcan sen. Stadın Klüp ismi ile anılması çok daha mükemmel olur. her işi hallettin stad ismi kaldı. Takım dökülüyor görmüyormusun. Senin önceliği gündem değiştirmek ali bey anlaşıldı.
    Cevapla
  • Mmt 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de bütün her yere aynı ismi veriyorsunuz. Bakın sonra bütün adresler birbirine girecek kimse adreste bulamayacak. Önce stadın ismini değilde. Oyuncuların karakterini ve ruhunu ön plana çıkararak oynamalarını sağla. Senin stad ismini değiştirmen sadece gündem değiştirmek. Rakibin bak 5. yıldıza gidiyor. Sen hikaye okuyon. Ali başkan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle