Fenerbahçe'den Sissoko açıklaması!

Fenerbahçe, Frassız yıldız Moussa Sissoko ve kulübü Tottenham ile anlaştığı iddia edilmişti. Fenerbahçe'den Sissoko'yla ilgili resmi açıklama geldi.

Fenerbahçe'den Sissoko açıklaması!
Fenerbahçe'den Sissoko açıklaması!
GİRİŞ 28.08.2018 00:31 GÜNCELLEME 28.08.2018 00:49
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü, Tottenham'dan Mousa Sissoko'nun transfer edildiği iddialarına yönelik açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

 

 

Kamuoyunda, Moussa Sissoko'yu transfer etme girişiminde bulunduğumuz ve sonrasında transferden vazgeçtiğimiz yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Kulübümüzün, Moussa Sissoko'yu transfer etmek için, ne kulübüyle, ne menajeriyle ne de oyuncunun kendisiyle hiçbir teması, hiçbir zaman olmamıştır.

YORUMLAR 23
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    zaten sayin yonetime ve comolliye soruyorum nerde 1 sene 1.5 yil oynamayan oyuncu varsa onlarla anlasiuorsunuz ornek slimani 1.5 yildir futbol oynamdi dogru durust bu adam 2 ci olarak reyes bir arastirin bu adam gecen yil top bile oynammis dogru durust
    Cevapla
  • cem 5 yıl önce Şikayet Et
    fenerde bu sezon ilk defa kaliteli bir futbolcuyla adı anıldı oda asparagas çıktı.
    Cevapla
  • Richti 5 yıl önce Şikayet Et
    Anlamadım gitti
    Cevapla
  • Fenerli 5 yıl önce Şikayet Et
    Yarin da sissoko fenerde basliklari manseten cikarsa sasirmam birgun oncesi yalanlama yapiyorlar birgun sonra imza attiriyorlar fenerin bu basin sozcusu boyle calismamasi lazim.
    Cevapla
  • Taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    Tabi ki, 3. lig standartlarında adamlar dururken bu kalitede biriyle ne işi olabilir ki bu yönetimin? Biz Comoli ve Cocu ya diyoruz "Fenerbahçenin büyüklüğünün farkında mı" diye. Asıl sorulması gereken soru şu, "Ali Koç ve ekibiFenerbahçenin büyüklüğünün farkında mı?"
    Cevapla
  • Değil 5 yıl önce Şikayet Et
    Değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle