Volkan Demirel: Utançla söylüyorum ki...

Volkan Demirel, Fenerbahçe Dergisi'nin 158 no’lu sayısında milli takım ve takımın hedeflerine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Volkan Demirel: Utançla söylüyorum ki...
Volkan Demirel: Utançla söylüyorum ki...
GİRİŞ 31.03.2016 11:14 GÜNCELLEME 31.03.2016 12:12
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Milli Takım'a çağrılmaması hakkında konuşan Demirel konuyla ilgili, "Orada yaşadıklarımı, hissettiklerimi kimse bilemez. Önce ıslıklamalar oldu. “Susun” dedim. Sonra anneme, eşime, kızıma çok ağır küfürler edildi. Ben o kafayla zaten oynayamazdım. Takıma hiçbir faydam olmazdı. Bu nedenle çıktım. Bu kararım kimine yanlış kimine doğru gelebilir ama ben doğru olduğuna inandığım şeyi yaptım. Bu kararımdan dolayı hiç pişman değilim. Ve özür dilenecek bir durum olduğunu da düşünmüyorum.  Kimse özür dilememi beklemesin. Bilhassa medya. Çağırılıyor muyum, çağırılmıyor muyum? Bitti.  Kimse başka bir şey aramasın. Ben çağrılsam gideceğim oynayacağım, çağrılmazsam da saygı duyup çalışmaya devam edeceğim.
 
Ben milli takım forması ile sahaya çıkmışım. Milli takımım için mücadele edeceğim. Orada artık benim için 2 renk var: Kırmızı ve beyaz. Ay yıldızlı bayrağımızın altında mücadele etmeye çıkıyorum ve utançla söylüyorum ki fanatizm ay yıldızın önüne geçiyor. Milli takım artık Konya’da oynuyor. Niye son başarılı maçlarını hep Konya’da oynamış? Bence bunu da araştırmamız lazım. Milli takımın kendine ait bir stadı olmuyorsa da ülkemizde birçok güzel stat yapıldı. Oralarda oynamak gerekiyor. Çünkü oradaki insan futbolcuyu her an göremiyor, baş tacı ediyor. Buradaki insan geliyor; parasını veriyor. Sanki o parayla bizi sahiplendiğini sanıyor. Son olarak şunu tekrarlamak isterim: Yaptığımın sonuna kadar arkasındayım."
dedi.

YORUMLAR 8
  • milli 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkandayız Volkan. Sonuna kadar... Maç izlemeye tribüne gelip de oyuncuya küfreden adam bu kadar eleştirilmiyor.
    Cevapla
  • yunaklı 8 yıl önce Şikayet Et
    Ayrımcılığı, fanatizmi Aziz Yıldırım, Volkan Demirel, Emre Belezoğlu başlatmışlardır. Volkan Demirel iyi kaleci değildir. Fb medyası olayı gündemde tutum Fatih Terim e baskı yapıyor. Kaleci aranıyorsa yabancı bir kaleci Türk pasaportu ile oynatılmalıdır. Volkan Babacan ise iyi niyetli ve düzgün bir insan olduğu için oynatılmalıdır. Şartlar ne olursa olsun Volkan Demirel oynatılmamalıdır.
    Cevapla
  • mertt 8 yıl önce Şikayet Et
    neden bu tür hakaretlere maruz kaldığını hiç kendinde aramıyosun değilmi volkan efendi. ne yaptınızda bu millet senden ve emreden bu kadar nefret etti. bi düşünün bakalım. fener forması altında sen bu kadar sporseveri tahrik edeceksin sonrada bana böyle yapıyorlar diyeceksin. kusura bakmayacaksın.
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    adama saygı göstermek iyi bir şey doğru. ancak futbolu fanatizme taşıyan da en başta fener yöneticileri ve bunun gibi oyuncularıdır. o küfredenler kadar bunun müsebbipleri olan aziz ve tayfasıdır.
    Cevapla
  • ts61 8 yıl önce Şikayet Et
    adama saygı gösterelim bence.zaten çağrılmayacağı belli tartışmaya gerek yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle