Bombalı saldırının ardından flaş derbi kararı

Fenerbahçe'nin sosyal medyadaki taraftar hesabı 12 numara, Umut Bulut'un babasının hayatını kaybetmesi üzerine derbi öncesi anket başlattı.

Bombalı saldırının ardından flaş derbi kararı
Bombalı saldırının ardından flaş derbi kararı
GİRİŞ 14.03.2016 16:49 GÜNCELLEME 14.03.2016 16:49
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin sosyal medyadaki taraftar hesaplarından 12 numara, Ankara'da yaşanan saldırıda hayatını kaybeden Umut Bulut'un babası Kemal Bulut için başsağlığı mesajı yayımladı ve derbi öncesi aldıkları kararı duyurdu.

12 numara, Galatasaray derbisi öncesi hiçbir açıklama yapılmayacağını ve intro hazırlanmayacağını duyurdu.

Twitter üzerinden yapılan "Derbi maçına yönelik ne gibi adımlar atılsın? Sizce ne yapılmalı?" anketine ise "Omuz omuza maç izleyelim", "Taksim'de ortak yürüyüş", "Derbi oynanmasın", "Bu düzen değişmez." şıkları eklendi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi mücadelesi 20 Mart Pazar 20:00'da oynanacak.

YORUMLAR 22
  • Fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeliyim geç kalınmış bir karar kesinlikle onaylıyorum... Eski günlere geri dönmeliyiz. Holiganlar için de ayrıca sert kanunlar çıkmalı, mesela ömür boyu maçlardan men gibi...
    Cevapla
  • Eng 8 yıl önce Şikayet Et
    İnşalla hep beraber izletiz maçı
    Cevapla
  • Hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben Fenerbahçe taraftarı olarak bır Galatasaray'lı ile Yanyana maç izlemek keyıf almak herzamankinden isterim.uzerimizde farklı renklerde formalar olabılır ancak göğsümüzün üstünde bayrağımız varken bu vatan bölünmez.
    Cevapla
  • çepniler 8 yıl önce Şikayet Et
    olmazda genede bi yorum katalim iki takimda taraftari yoneticileri birlikte yan yana otursunlar misafir seyirci kapasitesi kadar seyirci gs taraftarinin arasinda yer alsin bari bir gun degil 2 saat turk oldugumuzu fbli gsli bjkli tsli adanali mardinli izmirli olsugumuzu unutalim
    Cevapla
  • nuri ışık 8 yıl önce Şikayet Et
    omuz omuz olsa ne güzel olur bir olalım beraber olalım iri olalım diri olalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle