Aziz Yıldırım gitti, yer yerinden oynadı!

Giresunspor maçı için şehre giden Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın da kafileyle birlikte olması Giresun'u adeta ayağa kaldırdı.

Aziz Yıldırım gitti, yer yerinden oynadı!
Aziz Yıldırım gitti, yer yerinden oynadı!
GİRİŞ 10.01.2016 13:23 GÜNCELLEME 10.01.2016 14:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. hafta mücadelesinde Giresunspor deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın da kafileyle birlikte şehre gelmesi büyük heyecan yarattı. 

Özel bir uçakla Ordu-Giresun Havalimanı'na ulaşan sarı-lacivertli takımın kafilesinde, kulüp başkanı Aziz Yıldırım da yer aldı.

Fenerbahçe kafilesini havalimanında coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Taraftarların sevgi gösterilerinde bulunduğu sarı lacivertli ekip, alandan otobüsle şehirde konaklayacağı otele geçti.

Kafileyi taşıyan otobüs, meşaleler yakan taraftarın sevgi gösterileri nedeniyle bir süre hareket etmekte zorlandı. Sarı-lacivertliler, karşılaşma için daha sonra kara yoluyla Giresun'a gidecek.  

Sarı-lacivertlilerin 19 kişilik maç kadrosunda şu isimler yer aldı:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Anıl Demir, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Uygar Mert Zeybek, Volkan Şen, Mehmet Topuz, Ramazan Civelek, Lazar Markovic, Luis Nani, Fernandao.

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Robin van Persie, Raul Meireles ve Ertuğrul Taşkıran kafilede yer almadı. Sakatlıkları geçen ve dün takımla çalışmalara başlayan Alper Potuk ile Diego Ribas da kadroya dahil edilmedi.



YORUMLAR 3
  • Giresunlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Siz bözle karsılamaya devam ederseniz ikinci ligden yukari gelemezsiniz
    Cevapla
  • giresunlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Giresunluyum ve karsilamaya ordulu fenerliler gitti. Aziz yildirimla da alakasi yok
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    ya bırakın şu safsataları Allah aşkına topu topu 20 kişi toplanmış yer yerinden oynamışmiş
    Cevapla