Derbi sonrası sözleri Mahmut Uslu'yu yaktı

Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin ardından yaptığı açıklamalardan dolayı PFDK'ya sevk edildi.

Derbi sonrası sözleri Mahmut Uslu'yu yaktı
Derbi sonrası sözleri Mahmut Uslu'yu yaktı
GİRİŞ 29.09.2015 18:10 GÜNCELLEME 29.09.2015 18:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İşte TFF'den yapılan açıklama;

'FENERBAHÇE A.Ş. Kulüp idarecisi MAHMUT USLU'nun BEŞİKTAŞ A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. sonrası yazılı ve görsel medyada yer alan "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 38. maddesi uyarınca 29.09.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.' denildi.

USLU'NUN DERBİNİN ARDINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMA

Genel Sekreter Mahmut Uslu, derbinin ardından yaptığı açıklamalarda, “İnanılmaz hatalar yaptılar. Ama hata değil bunlar, resmen bizi doğradılar. Son 15 senedir ilk defa böyle bir doğrama yaşadım. Ayıp ediyorlar. Böyle hakemlik mi olur?” demişti.

SAHA KOMİSERİ DE PFDK'LIK

Ayrıca derbi sonrası ilginç bir sevk olduğu açıklandı. Saha komiseri Nezir Aydın'ın da derbinin ardından sosyal medya hesabından sportmenliğe aykırı hareketlerde bulunduğu ve bu nedenle sevk edildiği belirtildi.

YORUMLAR 5
  • USLU dur be adam 8 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunda en sevilmeyenlerdensin bravo, sen ve takımın hariç herkes kusurlu öyle mi?
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    adam 15 yıldır ilk defa doğrandığını itiraf etmiş. o da yalan ya gerçi. beşiktaş her sene fener maçlarında doğranırken niye sesin çıkmıyordu? geçen yıl emenike sahayı terk edince sarı bile görmezken sahanın en efendi oyuncusu olcaya kırmızı veren hakem iyiydi değil mi? işte siz bu olduğunuz için bu son sözleriniz de hiç bir değer taşımıyor. kimse size inanmıyor.
    Cevapla
  • onur 8 yıl önce Şikayet Et
    yöneticiye taraftara ceza vermek kolay,adamsanız can yakan hakemin düdüğünü elinden alında görelim !..yemezler değil mi ?..
    Cevapla
  • M.fil 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir sezonda en az 18-20 maçı hakemle kazanırken ayıp olmuyorsa bir maç hakemle kazanınca mi ayıp olacak sen önce soyadın gibi uslu ol çocuklara kötü ornek oluyorsun
    Cevapla
  • neee 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne saçmalıyon birader sen? Beşiktaş olarak üç- beş yılda bir iddianız oluyor sanki her yıl kupa elinizden alınmış gibi yanık yanık bağırıyonuz. Bir iki maça kalmaz kovaya dönersiniz bunu da yaz bir kenara.
    Cevapla