Fenerbahçe'den Terim'e büyük isyan!

Fenerbahçe Teknik Direktör İsmail Kartal, Ç.Rizespor maçı dönüşünde yaşanan saldırı olayının ardından Terim'den telefon almadığını açıkladı.

Fenerbahçe'den Terim'e büyük isyan!
Fenerbahçe'den Terim'e büyük isyan!
GİRİŞ 09.04.2015 12:05 GÜNCELLEME 09.04.2015 22:04
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Futbol Takımı, Trabzon'da yaşanan saldırının ardından bugün ilk kez basına açık antrenman yaptı. Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İsmail Kartal, Fatih Terim'e sitem etti.

Yaşanan şok olaydan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini iki kez aradığını belirten İsmail Kartal, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile herhangi bir görüşme gerçekleştirmediğini söyledi.

"Cumhurbaşkanı güvence verdi"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile iki kez görüştüğünü ifade eden İsmail Kartal, Erdoğan'ın faillerin ortaya çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını söylediğini belirtti. Fenerbahçe yönetiminin failler bulunana kadar maça çıkmayacağız söylemine de değinen Kartal, "Beni cumhurbaşkanı aradı ve böyle bir güvence verdi, o yüzden biz Bursaspor maçına çıkacakmış gibi çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

"Takımın yarısı ölseydi ne diyeceklerdi"

Erteleme kararıyla ilgili eleştirilere de cevap veren İsmail Kartal, "Takımın yarısı ölse yarısı sakat kalsa o zaman ne diyeceklerdi" dedi.

KAYNAK: TÜMSPOR
YORUMLAR 28
  • ersin 9 yıl önce Şikayet Et
    Terimin 6 kasım sendromu tutmuştur
    Cevapla
  • Ahmet Kır 9 yıl önce Şikayet Et
    Terim biliyor ki bu olayların bu noktaya gelmesinin sebebi Fenerbahçe yönetimi ve hatta camiasıdır. Bunu herkes biliyor. Ama kölelik ve çıkarlar üstün geldiği için uşaklık tercih ediliyor. Babamın oğlu da olsa, alçaklığa ve zulme dayanamam! Karakter meselesi!...
    Cevapla
  • Ahmet Kır 9 yıl önce Şikayet Et
    "Aliihsan" bey sizin söylediğiniz aklı bşında insanlar için, ki... onların da olan-bitenlere tahammülü kalmadı artık. Buna karşın, memlekette piskopat sayısı veya işini deliliğe vurararak yürütenlerin syısı az mı? Ne diyor FB yöneticisi Uslu, "sır bombaya geldi" diyor. Yani tahrike devam... Bir başka piskopata yol gösteriyor. Bir bşkası, şöyle yapılmasın da bak neler yapacağız diyor. Bu sözler, ülkemizin ve sporumuzun faydasına değil. Azıcık da Fener bahçe düşünmeli.
    Cevapla
  • Aliihsan 9 yıl önce Şikayet Et
    sebep her ne olursa olsun insan hayatinin bu kadar ucuz olmamasi lazim coban kötü diye bütün sürüyü suclamak ne kadar dogru degil ise baskan kötü diye bütün camiayi kötülemekte o kadar kötüdür bilmem anlatabildimmi
    Cevapla
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    Sorumlusu Trabzon taraftarıdır futbolu bilmeyen holiganlar topluluğu
    Cevapla
  • ZiyaretÇi 9 yıl önce Şikayet Et
    Hala şike diyenler ya.. Fenerbahçe'nin şike yapmadıgı ıspatlandı. Azıcık dünyadan haberiniz olsun
    Cevapla
  • çok güldüm teo 9 yıl önce Şikayet Et
    dünyada fenerbahçenin şike yaptığını onaylamayan kurum kalmadı.. sen nerde yaşıyorsun?
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    çok güldüm
    Cevapla
  • Timsah16 9 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl ispatlanmış.
    Cevapla
  • kamber 9 yıl önce Şikayet Et
    bu fener başkanıyla fulbolcusuyla onu bunu tahdit ediyor mofyalaşdı resmen
    Cevapla
  • yorgun demokrat 9 yıl önce Şikayet Et
    yav he he isocum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle