ManU F.Bahçeli futbolcuya kancayı taktı!

Manchester United'ın devre arası transfer döneminde gözü Fenerbahçe'nin yedek kalecisi Mert Günok'ta olacak.

ManU F.Bahçeli futbolcuya kancayı taktı!
ManU F.Bahçeli futbolcuya kancayı taktı!
GİRİŞ 02.01.2014 12:05 GÜNCELLEME 02.01.2014 12:05

İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United, devre arası transfer döneminde gözünü Türkiye'ye çevirdi. Menajer David Moyes önderliğinde sezona iyi bir başlangıç yapamayan Manchester United'ın, David De Gea'nın arkasına güvenilir bir isim olarak Fenerbahçe'de forma giyen 24 yaşındaki kaleci Mert Günok'u transfer edeceği iddia edildi.

Sporx'in haberine göre; Ada basınına göre Manchester United, Moyes'in, güvenmediği ve fazla forma şansı vermemesi nedeniyle devre arasında takımdan ayrılması beklenen yedek kaleci Anders Lindegaard'ın yerine Fenerbahçe'nin gelecek vaadeden kalecisi Mert Günok'u düşünüyor.

Daha önce de Ada'da Manchester United'ın Mert Günok ile ilgilendiği haberleri çıkarken, transfer döneminin gelmesi ile bu iddialar yeniden gündeme getirildi. Kırmızı Şeytanlar'ın 2015 yılında Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan file bekçisi için 2 milyon poundluk bir teklifte bulunacağı da belirtildi.

Ada basını Mert Günok'tan Fenerbahçe'nin altyapı sisteminden çıkan parlayan yıldız olarak bahsederken, Volkan Demirel'in yedeğinde kaldığı için fazla forma şansı bulamadığına da yer verdi.