Prof. Dr. Metin Şahin: Hükümetimizin ve devletimizin yanında olduğumuzu beyan ediyoruz

Taekwondo Federasyonu deprem bölgesi için yeni kampanya başlattı.

Prof. Dr. Metin Şahin: Hükümetimizin ve devletimizin yanında olduğumuzu beyan ediyoruz
Prof. Dr. Metin Şahin: Hükümetimizin ve devletimizin yanında olduğumuzu beyan ediyoruz
GİRİŞ 03.03.2023 16:36 GÜNCELLEME 03.03.2023 16:36

İlki 6 şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen deprem için Taekwondo Federasyonu, Başkan Metin Şahin öncülüğünde yeniden yardım kampanyası başlattı. Dün de Malatya Yeşilyurt’ta gerçekleşen artçı deprem sonrasında harekete geçen Taekwondo Federasyonu bu sefer hijyen ve temizlik malzemesi ağırlıklı bir kampanyanın startını verdi.

Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, depremlerin Türk milletini zorladığını ifade ederek, “İyi bir imtihandan geçiyoruz. Sabrımızla bu sıkıntıları da defedeceğiz. Bu sefer başlattığımız kampanya hijyen ve temizlik malzemeleri ağırlıklı olacak. Çünkü deprem bölgesinde temizlik malzemelerine ihtiyaç var” diye konuştu.

ŞAHİN: “HÜKÜMETİMİZİN VE DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ”

Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, yurt içi ve yurtdışı faaliyetlerin tekrar başlayacak olması herkesi mutlu ettiğini ifade ederek, “Türk halkı spor ile mutlu olmayı başarılı olmayı seviyor. Bu sıkıntılı günlerde elde edilen başarılar Türk insanının moralini yükseltiyor. Bu sebepten dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, özellikle ulusal müsabakaların yeniden yapılması için talimat verdi. Bu sıkıntılı günleri de birlik ve beraberlik içinde tek yürek olarak atlatacağımıza inanıyorum. Bu süreçte taekwondo ailesinden de vefat eden ve yaralananlar oldu. Acımız büyük ve hepimizin acısı. Bu sıkıntılı günlerinde en kısa sürede biteceğine yürekten inanıyorum. Yeter ki biz birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. Ayrıca spora siyasetin karıştırılmasını da doğru bulmuyorum. Hükümetimizin ve devletimizin yanında olduğumuzu beyan ediyoruz” diye konuştu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.