Rukiye Yıldırım: Olimpiyatları iple çekiyorum!

Rukiye Yıldırım, Tokyo’dan umutlu... Türk Tekvandosunun en önemli isimlerinden biri olan Rukiye Yıldırım, kota alarak gitmeye hak kazandığı 2020 Tokyo Olimpiyatlarında bu sefer final oynayacağını iddia etti.

Rukiye Yıldırım: Olimpiyatları iple çekiyorum!
Rukiye Yıldırım: Olimpiyatları iple çekiyorum!
GİRİŞ 21.09.2020 11:08 GÜNCELLEME 21.09.2020 11:08

Bütün dünyayı saran Covid-19 pandemisi sebebiyle 2021 yılı temmuz ayına ertelenen olimpiyatlara iyi hazırlandığını ifade eden tecrübeli sporcu, “Olimpiyatlarda en azından final oynayıp gümüş madalyaya uzanmak istiyorum. Olimpiyat oyunlarının iptal olması bir açıdan iyi bir açıdan ise kötü oldu. Çok iyi motive olmuştum. Hedefe tam olarak kilitlenmiştim. İptal olması motivasyonumuzu olumsuz yönde etkiledi. Ama bir yanda da eksikliklerimizi giderme imkanı bulduk. Sakatlıklarımızı tamamen atlattık.“ diye konuştu.

“AİLEM EN BÜYÜK DESTEKÇİM OLDU”

Covid-19 Pandemisinin tüm dünyayı olduğu gibi kendisini de olumsuz etkilediğini ifade eden Rukiye Ylıdırım, “İnanın bu süreçte ne yapacağımızı bilemedik. Hala da ne yapmamız yada ne yapmamamız gerektiğini bilmiyoruz. Böyle bir şey daha önce başımıza gelmemişti. Bu süreçte ailem benim en büyük destekçim oldu. Federasyon Başkanımız Metin Şahin de biz hiç yalnız bırakmadı. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Olimpiyatlar inşaallah yapılır ve hayallerimi gerçekleştiririm. Dünya ve Avrupa şampiyonluklarına ulaşmıştım. Şimdi sıra da olmipyatlar var. Ülkeme ve sevdiklerime madalyamı getireceğim günü iple çekiyorum. Bu arada insanlarımıza da pandemi kurallarına uymaya davet ediyorum. Maske takalım, mesafemizi koruyalım ve temizliğimize dikkat edelim” diye konuştu.