Bursaspor'da Dany sevinci!

Bugünkü çalışmanın tamamında Tomas Sivok'un yerine görev yapması beklenen Dany Nouenkou antrenmanın tamamında takımla birlikte yer aldı.

Bursaspor'da Dany sevinci!
Bursaspor'da Dany sevinci!
GİRİŞ 03.11.2015 12:09 GÜNCELLEME 03.11.2015 16:12

Bursaspor, Spor Toto Süper Ligin 11.haftasında sahasında lider Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde yaptığı tek çalışma ile sürdürdü.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, çalışma öncesinde, saha içerisinde yaptığı kısa toplantıda futbolcularına lider Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmanın önemini anlattı. Son iki maçında içerisinde ve dışarıda 6 puan toplayan yeşil beyazlı futbolcuların yorucu çalışma temposuna karşın neşeli tavırları dikkat çekti.

DANY TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞTI

Bursaspor, antrenmanın son bölümünde ise yarı alanda çift kale yaparak günü tamamladı. Bugünkü çalışmanın tamamında Tomas Sivok'un yerine görev yapması beklenen Dany Nouenkou antrenmanın tamamında takımla birlikte yer aldı. Belindeki sakatlığı olan tedavisi devam eden Sivok'un ise tedavisine devam edildi.

KALECİLERE ÖZEL PROGRAM

Bursaspor'un dört kalecisi Mert, Harun, Okan Kocuk ve Çağlar, kaleci antrenörü Öztürk Tanrıbilir yönetiminde özel ve ağır bir kaleci antrenmanı gerçekleştirdi.