Manisa Fk, Süper Lig'den transfer yaptı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, Kasımpaşa’dan savunma oyuncusu Daniel Graovac ile anlaştı.

Manisa Fk, Süper Lig'den transfer yaptı
Manisa Fk, Süper Lig'den transfer yaptı
GİRİŞ 20.07.2023 19:48 GÜNCELLEME 20.07.2023 19:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Manisa FK, geçen sezon Süper Lig’de Kasımpaşa’da forma giyen stoper oyuncusu Daniel Graovac ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı.

İmza törenine İdari Direktör Nderim Nexhipi katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Graovac, “Manisa Futbol Kulübü’nün hedefleri ve projeleri tercihimde etkili oldu. Bu güzel aileye en üst seviyede katkı sağlamak istiyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte hedefim çok çalışıp sezon sonunda Süper Lig’e çıkmak” dedi.

Daniel Graovac’ın tecrübesiyle takıma güç katacağını ifade eden İdari Direktör Nderim Nexhipi, “Daniel Graovac, uzun yıllardır üst seviyelerde görev almış bir oyuncu. Tecrübesiyle takımıza önemli güç katacaktır. Graovac’ın Manisa Futbol Kulübü formasıyla başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Apocan45 9 ay önce Şikayet Et
    Manisaspor ile süper lig de harika yıllar yaşadık, aynı duygu olsun istiyorum.
    Cevapla