Sinan Kaloğlu'dan sert sözler! "İzmir bizi yalnız bıraktı"

Spor Toto 1. Lig'de deplasmanda Yılport Samsunspor'a 2-1 kaybedip son 3 maçından yenilgiyle ayrılan Altay'da teknik direktör Sinan Kaloğlu isyan bayrağını çekti.

Sinan Kaloğlu'dan sert sözler! "İzmir bizi yalnız bıraktı"
Sinan Kaloğlu'dan sert sözler! "İzmir bizi yalnız bıraktı"
GİRİŞ 15.01.2023 14:25 GÜNCELLEME 15.01.2023 14:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig'de ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Yılport Samsunspor'a 2-1 kaybedip son 3 maçından yenilgiyle ayrılan Altay'da teknik direktör Sinan Kaloğlu isyan bayrağını çekti. Kulübün mali açıdan çok zor günler geçirdiğini belirten genç teknik adam, "İzmir kenti ve Altay camiası bizleri yalnız bıraktı" dedi.

 "Hafta içi boşa çıkacak oyuncular var"

Zor bir süreçten geçtiklerini anlatan Kaloğlu, "İzmir ve Altay ne kadar daha kafasını kuma sokacak. Bu çocuklar ilk yarıda bu kadar olumsuzluğa rağmen kimsenin beklemediği puanlar topladı. Oyuncularımız daha ne kadar sabredecek? Oyunculara teklifler var. Hafta içi boşa çıkacak oyuncular var. Futbolcularımızı nasıl tutacağız? İzmir ve Altay'a sesleniyorum. Bu çocuklara yazık değil mi?" değerlendirmesinde bulundu.

"Oyuncularımı motive etmekte zorlanıyorum"

Kaloğlu sözlerini şöyle noktaladı:

 "Samsunspor'u tebrik ediyoruz. Taraftarlar da çok centilmendi. Zor bir karşılaşma oldu. Eşit şartlarda ve kadrolarda değiliz. Stratejimiz yediğimiz gole kadar tutu. İki golü de kendi kendimize attık. Samsunspor'un çok iyi oyuncuları var. Maçı bırakmadık ve son dakikaya kadar mücadele ettik. Rakibi analiz edecek programa bile giremiyoruz. Çünkü buna paramız yetmiyor. Oyuncularımı motive etmekte zorlanıyorum."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ordu'da aynısını yapıyor, kulübü borç yüzünden kapattılar, seneye tekrar amatör ligden başlayacaklar mış
    Cevapla
  • Gs lı Cevdet 1 yıl önce Şikayet Et
    Göz tepenin geçmişte yaptığını Altay yapacak. Amatöre kadar düşüp sıfır borçla 5 sene sonra tekrar gelecekler. İyi iş valla.
    Cevapla
  • Sedatt 1 yıl önce Şikayet Et
    Kulübü kapatın gitsin
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    bırak git, zorlamı tutuyorlar seni
    Cevapla