Sürpriz karar! Özer Hurmacı futbola geri döndü

Bursaspor Kulübü, 1.5 yıl önce futbolu bırakan Özer Hurmacı ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli oyuncu, bu akşam yapılacak idmanda yeşil-beyazlı futbolcularla tanışacak.

Sürpriz karar! Özer Hurmacı futbola geri döndü
Sürpriz karar! Özer Hurmacı futbola geri döndü
GİRİŞ 28.12.2022 15:01 GÜNCELLEME 28.12.2022 15:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

TFF 2. Lig ekiplerinden Bursaspor’da önemli bir gelişme yaşandı. Transfer tahtası kapalı olan yeşil-beyazlı kulüp, eski futbolcusu Özer Hurmacı ile el sıkıştı. Tecrübeli futbolcu, bu akşam yapılacak antrenman öncesi takımla tanışacak.

6 aylığına Bursaspor’la anlaşan Hurmacı'ya, geçmiş dönem alacakları dışında bir meblağ ödenmeyecek. 1.5 yıldır futboldan uzak kalan 36 yaşındaki oyuncunun, kısa süre içinde antrenmanlara katılması bekleniyor.

Bursaspor Kulübü, futbolu bırakmadan önce son olarak yeşil-beyazlı formayı giydiği için Özer Hurmacı’yı tekrar kadrosuna katma şansına sahipti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehir klüpleri olmazsa liglerin tadı tuzu olmuyor heyecan yok . Süper ligin nerdeyse yarısı istanbul semtlerinin kiüpleri seyirci yok stad yok . 1 lig de aynı eyüpspor büyük ihtimale şampiuon olacak pendik var . Şehir klüpleri erzurumspor , eskişehir , bursa sakarya , kocaeli , iddiaları yok alt künelere düşüyorlar . Sağlam yöneticiler gelmeli çoğu borç içinde çoğu klüp batakta .
    Cevapla
  • yurdum 1 yıl önce Şikayet Et
    Vah Bursa vah, veballi şampiyonluğun sonucu
    Cevapla
  • cristiano messi 1 yıl önce Şikayet Et
    futbol duzene girmisti. neden geldin
    Cevapla
  • harun 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmuş bu onu rehabilite eder. Allah yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • bir dost 1 yıl önce Şikayet Et
    kurtar be bursayı şu durumdan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle