Altay kalecisine korner direği ile saldıran Göztepe taraftarı tutuklandı

İzmir derbisinde Altay kalecisi Ozan Evrim'e korner direği ile vuran şahıs, kasten öldürmeye teşebbüsten tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

GİRİŞ 28.11.2022 19:42 GÜNCELLEME 29.11.2022 10:26
Bu Habere 135 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig'de Göztepe ile Altay arasında oynanan maç çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. 

Olaylar sırasında bir Göztepe taraftarı, sahaya girerek elindeki korner bayrağının sopasıyla Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e vurmuştu. Kaleci Evrim'in kafası açıldı ve hastaneye kaldırıldı. 

Saldıran taraftar tutuklandı

Altay kalecisine saldıran M.N.A. tutuklandı. İzmir derbisinde Altay kalecisi Ozan Evrim'e korner direği ile vuran şahıs, kasten adam öldürmeye teşebbüsten tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Savcı, korner direğini silah saydı.

"Kendimi kaybettim"

Ozan Evrim Özenç'e korner direğiyle saldıran M.N.A, "Kendimi kaybettim, alkollüydüm. Ne yaptığımı hatırlamıyorum" diye ifade verdi.

Neler oldu?

İzmir derbisinde Göztepe - Altay karşılaşmanın 19. dakikasında ortalık karıştı.

Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarlara fişek atılmasının ardından Göztepe tribününde bazı taraftarlar yaralandı. Bunun üzerine sahaya 2 ambulans girdi.

Bu sırada sahaya inen bir Göztepe taraftarı korner bayrağı direğini alarak Altay kalecisi Ozan'a saldırdı. Ozan'a darbeler indiren taraftar, yaka paça gözaltına alındı.

Aldığı darbeler sonrasında Ozan yerde kaldı. Güvenlik güçleri sahaya girerek olaylara müdahale etti.  

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 135
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    sadece bu olay değil, sokaktada herkes eline geçirdiğiyle kızdığına vuruyor. Cezalar çok az, bu şekilde kim vuruyorsa cinayetten yargılanmalı ve ceza almalı. ama maalesef ülkemizde ölmez ise sorun yok mantığıyla hiç ceza alınmıyor. cezaların çok yükseltilmesi gerekiyor, gerekirse ceza evlerini artırın, insanları tıkmaya başlayın oralara bak bir daha kavga oluyormu sokakta
    Cevapla
  • Akçaabatlıselçuk 1 yıl önce Şikayet Et
    TFF VE VAR VE DİĞERLELİLER ÇALIŞMIYOR YILLARDIR sadece çalışşan para sistemi ve PASSOLİG SİSTEMİ -passoligte çalışmıyorya - herkes herkesi maça sokabiliyor başkası kartı ile BU SUÇ TFF VE VAR INDIR VE KLUP YÖNETİCİ BAŞKANLARINININ -YAZARLARIN DIR
    Cevapla
  • ORCİLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Oh ne güzel alkollüymüş,sarhoşum desene sen.Git evinde zıkkımlan laneti. Suç sende değil ki. Seni stada alanda. Neden girişte alkol kontrolü yapılmıyor ki !!! Sarhoş adamı sahaya alıyorsunuz,sonra suç işliyor. Başka ne bekliyordunuz. Dua mı edecekti.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Zıkkımın pekini iç!
    Cevapla
  • mersinli 1 yıl önce Şikayet Et
    bu şahıs müebbetten yargılanmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle