Çaykur Rizespor Sivassporlu golcünün peşinde

Çaykur Rizespor, Sivasspor’un 36 yaşındaki golcüsü Yatabare'yi renklerine bağlamak istiyor. Yatabare’nin de bu transfer için Rizespor'a yeşil ışık yaktığı ifade ediliyor.

Çaykur Rizespor Sivassporlu golcünün peşinde
Çaykur Rizespor Sivassporlu golcünün peşinde
GİRİŞ 18.07.2022 10:03 GÜNCELLEME 18.07.2022 10:03

Spor Toto Birinci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Sivasspor’un 36 yaşındaki golcüsü Yatabare ile görüşmelere devam ediyor. Yatabare’nin de Rize seçeneğine sıcak baktığı ifade ediliyor. Sivasspor yöneticileriyle Malili futbolcu için görüşen Yeşil-Mavili ekip, ısrarını sürdürüyor. Geçen sezon Kırmızı- Beyazlı forma altında 33 maça çıkıp 2115 dakika sahada kalan 36 yaşındaki oyuncu 10 gol 3 asistlik performans gösterdi.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Çaykur Rizespor , kaliteli bir golcü alarak kadrosunu güçlendirmek istiyor. Atmacalar’ın bu doğrultuda listesindeki en önemli aday ise Sivasspor ’dan...

Sivasspor’un 36 yaşındaki golcüsüyle görüşmeler devam ediyor. Yatabare’nin de Rize seçeneğine sıcak baktığı ifade ediliyor. Sivasspor yöneticileriyle Malili futbolcu için görüşen Yeşil-Mavili ekip, ısrarını sürdürüyor.

İki takım arasında yapılacak görüşmelerin ardından transferin durumu netleşecek. Yatabare’nin Sivasspor ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Yiğidolar’ın hocası Rıza Çalımbay’ın forvete takviye yapıldıktan sonra Yatabare’nin gidişine onay vereceği ifade edildi.

Sefa ve Koray gelmişti

Rizespor’da teknik direktör Bülent Korkmaz’ın raporuyla daha önce Sivasspor’dan Sefa Yılmaz ve KorayAltınay isimleri takıma kazandırılmıştı.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.