Özer Hurmacı isyanı! "Bize ihanet etti"

TFF 1. Lig play-off yarı final rövanş maçlarında Adana Demirspor, ilk maçta golsüz berabere kaldığı Bursaspor'u 4-1 yenerek finale yükseldi. Maç sonunda Bursaspor forması giyen Özer Hurmacı ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanıldı.

Özer Hurmacı isyanı! "Bize ihanet etti"
Özer Hurmacı isyanı! "Bize ihanet etti"
GİRİŞ 26.07.2020 23:51 GÜNCELLEME 27.07.2020 10:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bursaspor forması giyen Anıl Karaer karşılaşma sonrası, "Özer Hurmacı dün oynamadığı için kampı terk etti. Ben futbol hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşadım. Saat 2, 3'lere kadar bunların konuşmaları oldu. Bu bize ihanettir" dedi.

 

 

Bursaspor'un bir başka ismi Kerem Can Akyüz ise "Dün acı bir olay yaşadık. Takımda bir arkadaşımız kendini düşünerek bizi yalnız bıraktı. İsim vermeyeceğim. Bursasporlular öğrenecek. Alçakça sabote edildik. Dün akşam hayatım boyunca unutamayacağım bir ders aldım. 8-9 aydır para alamayan takımlarda oyuncular antrenmanı boykot eder, biz yapmadık. Çünkü bizim bir davamız vardı. Ben para pul istemiyorum. Ancak bir yola çıkılıyorsa, yarı yolda bırakamazsın." ifadelerini kullandı.

Özer Hurmacı cevap verdi

 

 

Instagram hesabından bu sözlere yanıt veren Özer Hurmacı, "Allah biliyor gerçeği. Kimin egoları, kimin fitneleri, kimin basiretsizliğini. Keşke konuştuğunuz kadar icraat yapsaydınız. Günahınızı benden çıkarın şimdilik. Omuzlarım geniş. O yükü de kaldırırım." dedi.

YORUMLAR 5
  • Fermantasyon 3 yıl önce Şikayet Et
    Bursaspor tıpkı es es gibi sğrece girdi.. eğerki çok borç varsa kulüp kapatılmalı yeni bir kulüp 3 sene içinde süper lige çıkartılmalı ismi Yeşil Bursaspor olabilir
    Cevapla
  • irfanettin 3 yıl önce Şikayet Et
    sen koca bir sezon yan gel salla dola, birini hedef göster ona yıkıl. bursa sporda bir tane adam varsa oda özermiş demek ki.
    Cevapla
  • Kaymakam 3 yıl önce Şikayet Et
    Maçta penaltı uydurma özer en önemli maçta kaçıyor ads super lige çıkacakmış böyle bizans oyunları ile çıkacaksan çıkma kardeş...özer işin nin altından yine o meşhur menejer yönetici ve teknik adam tipsizi çıkmaz ise ben vali olamam derim
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca fenerbahçenin ekmeğini yedikten sonra trabzonspora transfer olduktan sonra fenerbahçe aleyhine sürekli açıklamar yapmıştı özer.
    Cevapla
  • Hasan Ergün 3 yıl önce Şikayet Et
    yapacak bir şey yok Bursa sporu bu duruma düşürenlere lanet olsun.malzeme o kadar hoca ne yapsın.
    Cevapla