Erkan: Trabzonspor'a kırgınlığım var!

Eskişehirspor'un takım kaptanı Erkan Zengin, Trabzonspor'a kırgınlığının olduğunu söyledi.

GİRİŞ 24.08.2016 12:15 GÜNCELLEME 24.08.2016 12:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'dan TFF 1. Lig ekibi Eskişehirspor'a transfer olan İsveç Milli Takımı'nın oyuncusu Erkan Zengin, yaptığı açıklamada, 2014-2015 sezonunda Eskişehirspor'dan Trabzonspor'a transfer olduğunu anımsatarak, Trabzonspor'da çok güzel günler geçirdiğini bildirdi.

Süper Lig'in 2015-2016 sezonunun son 5 haftasında sıkıntılı dönem geçirdiğini anlatan Erkan Zengin, şöyle konuştu:

"Söz konusu durumun EURO 2016'ya yansıması beni üzdü. Şampiyonaya hazırlanan futbolcunun kadro dışı bırakılması doğru bir hamle değildi. Herkesin hayali dünya ve Avrupa futbol şampiyonalarında forma giymektir. Trabzonspor'da kadro dışı kaldığımdan dolayı bu yıl EURO 2016'da yeteri kadar şans bulamadım. Bu yüzden Trabzonspor'a kırgınlığım var. Ancak bunlar futbolda olan şeyler. Bunu sadece ben yaşamadım. Takımda 8-9 futbolcu da kadro dışı kaldı. Ben çok fazla etkilendim. Kısmet böyleymiş."

"Zlatan, beni tebrik etti"

Erkan Zengin, Eskişehirspor'a transfer olmasının ardından İsveç Milli Takımı'ndan arkadaşı yıldız futbolcu Zlatan İbrahimovic'in kendisini tebrik ettiğini söyledi.

Tecrübeli futbolcu, Manchester United'ın İsveçli yıldızı Zlatan İbrahimovic ile arasında iyi bir arkadaşlığın olduğunu hatırlatarak, "Zlatan'a Eskişehirspor'un fotoğrafını attım. O da bana Mancester United'in fotoğrafını gösterdi. Eskişehirspor'a transfer olduğumda Zlatan da beni tebrik etti." diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Ahmet SARMUSAK 7 yıl önce Şikayet Et
    sen bize ne verdinki sorunlardan başka konuşuyorsun milyonları cebe indiriyorsunuz halen utanmadam vır vır.senin bir maçta kazandığın paraya bizler üç ay çalışıyoruz emek veriyoruz.sus topunu oyna defol git sonra anavatanına...
    Cevapla
  • tsli 7 yıl önce Şikayet Et
    senin keyfine mi oynayacaklardı
    Cevapla