Devrim gibi karar yolda: VAR'a savaş açtılar! O ülkede artık olmayabilir

Premier Lig kulüpleri, önümüzdeki ay gelecek sezon için VAR uygulamasını kaldırmak konusunda bir oylama yapacak.

Devrim gibi karar yolda: VAR'a savaş açtılar! O ülkede artık olmayabilir
Devrim gibi karar yolda: VAR'a savaş açtılar! O ülkede artık olmayabilir
GİRİŞ 15.05.2024 20:41 GÜNCELLEME 15.05.2024 20:59
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Premier Lig kulüpleri, futbolda devrim niteliğinde bir uygulama olarak görülen VAR'ın gelecek sezondan itibaren kaldırılması yönünde öneri oylayacak.

Video Yardımcı Hakem uygulaması ilk olarak İsveç'te son bulmuştu. Bu sezon oldukça büyük tartışmalara neden olan uygulama, gelecek sezon dünyanın en iyi ligi olarak kabul edilen Premier Lig'de de görülmeyebilir.



VAR'IN DEVAM EDİP ETMEMESİ İÇİN TOPLANTI


The Athletic'in haberine göre; Premier Lig ekipleri, gelecek sezon VAR uygulamasının devam edip etmemesi hakkında toplanacak.

Haberde kulüplerin vereceği oylara göre VAR uygulamasının devam edip etmeyeceğinin netlik kazanacağı belirtildi. Gelen ilk bilgilere göre de kulüplerin büyük çoğunluğunun, bu sezon büyük hataların yaşandığı uygulamaya karşı olumsuz oy vereceği aktarıldı.

İngiltere Premier Lig'de VAR olmasına rağmen hataların devam etmesi ve kararların giderek objeftiflikten uzaklaşmaya başlaması nedeniyle kulüpler, VAR'ın kalkmasına daha yakın duruyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • GÜNEYSU başköylü 2 ay önce Şikayet Et
    premier lig kalkarsa türkiyeden de kalkar AŞAĞIDA ARKADAŞIN DEDIĞI GIBI iddia ve bahıslerı yasaklayın KUMAR OYNAMAK NASIL YASAKSA ONUDA YASAKLAYIN BAKIN FUTBOLA ADALET NASIL GELIYOR
    Cevapla
  • Amatör futbolcu 2 ay önce Şikayet Et
    var uygulaması gayet başarılı, hakemlerin pozisyonları tekrar izleme imkanı var, artık hakemi aldatmaya yönelik sahtekarlıklar yapılamıyor.
    Cevapla
  • yorumcu 2 ay önce Şikayet Et
    var iyi ama varı kullanlar iyi değil dijital mareleri her türlü lehine çevrilir hakemlerdeki kayırma devam ediyor bu varı yapay zeka kullansa daha iyi olur ozaman herşey daha şeffaf olur
    Cevapla
  • abuzer 2 ay önce Şikayet Et
    soytarılıkları yapın yapın sonrada suçu vara yıkın sizintutulacak bir tarafınız yok.allah sizi bildiği gibi yapsın.
    Cevapla
  • Meçhul kişi 2 ay önce Şikayet Et
    Var uygulamasını değil futboldan bahisi kaldırın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle