Herkes bunu konuşuyor! Dev derbinin önüne geçen tartışmalı pozisyonlar

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı konuk ettiği dev derbide iki takım adına da tartışmalı pozisyonlar yaşandı.

Herkes bunu konuşuyor! Dev derbinin önüne geçen tartışmalı pozisyonlar
Herkes bunu konuşuyor! Dev derbinin önüne geçen tartışmalı pozisyonlar
GİRİŞ 28.10.2024 23:04 GÜNCELLEME 28.10.2024 23:17
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasındaki dev derbide Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. RAMS Park'ta oynanan karşılaşmada her iki takım adına da tartışmalı pozisyonlar yaşandı. 

Galatasaray penaltı bekledi

Maçın 27. dakikasında Galatasaray'da sol kanattan içe kat eden Yunus, savunma arkasına derin top gönderdi. Icardi, Felix Uduokhai ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Galatasaray bu pozisyonda penaltı bekledi. VAR odasıyla bir süre görüşen hakem Arda Kardeşler'in kararı değişmedi. 



Davinson'un faulüne yoğun itiraz

Yaşanan pozisyonun devamında ceza sahası dışının sağ çaprazında topla buluşan Rafa Silva, Sanchez'in müdahalesiyle yerde kaldı. Beşiktaşlı oyuncular bu pozisyonda faul beklerken hakem oyunu devam ettirdi. 



Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Davinson ile girdiği mücadele sonrası Rafa'nın yerde kaldığı pozisyon için faul verilmemesine büyük tepki gösterdi.



Barış Alper için kırmızı kart itirazı

İlk yarının son anlarında gönderilen pasta savunma arkasına sarkan Immobile, ceza sahasına hareketlenirken sağ çaprazda Barış Alper'in müdahalesiyle yerde kaldı. Bu pozisyonda hakem Barış Alper'e sarı kart gösterirken Beşiktaş lehine serbest vuruş kazandı. Siyah-beyazlı oyuncular bariz gol şansı nedeniyle kırmızı kart itirazında bulunsa da Arda Kardeşler'in kararı değişmedi.



ESKİ HAKEMLER NE DEDİ?

* ICARDİ - UDUOKHAİ PENALTI POZİSYONU


Deniz Ateş Bitnel: Icardi'ye yapılan müdahale Penaltı olmalıydı!

Fırat Aydınus: BJK ceza sahasında Icardi’nin yerde kaldığı pozisyonda Icardi önceliği alarak rakibinin önüne geçiyor ve Uduokhai diziyle dikkatsiz bir müdahalede bulunarak penaltıya sebebiyet veriyor. Bu pozisyon penaltı.

Fırat Aydınus: Davinson Sanchez maçın ilk yarısında Immobile’nin karnına vurması, Mario’ya çift dalışı ve Rafa’ya ceza sahası önünde yaptığı fauller sebebiyle 3 net sarı kart görmeliydi. Barış ilk yarı kırmızı yerine sarı kart gördü, ikinci yarıda Semih’in formasını çekti 2’nci sarıyı görmesi gerekirken onu da görmedi. Arda Kardeşler verdiği kararlarla maçın sonucuna direkt etki etti.


Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Ali Veli 19 dakika önce Şikayet Et
    Gs son yıllarda sürekli şampiyonluğa ambargo koyunca, diğer takım taraftarları üzerinde anti pati oluşturdu. Bu nedenle Gs bir maçı kazansa, haksız yere kazandığını, haksız yere bir maçı kaybetse dahi GS nin haksız olduğunu ve maçı kaybetmesinin normal olduğunu söylüyorlar ya da düşünüyorlar. Bu tamamen psikolojik bir durumdur. Tıpkı Barcelona nın GUARDİOLA dönemindeki hali gibi...
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    eee işine geliyorsa, bizde böyle.
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    hakem ikinci gol öncesi faul vermedi.gs.lehine olmadık faulü verdi ikinci gol oldu.onsekiz takım ligde figüranlık yapıyor
    Cevapla
  • FENERBAHÇE li AKİF 2 saat önce Şikayet Et
    Alakası yok penaltı ile ama gese alışkın böyle uydurma penaltılara.
    Cevapla
  • Galatasaray 1 saat önce Şikayet Et
    Senmsçtananlamasın galatasarayınsizeatığını görmedinmi
    Cevapla
  • Ramazan 2 saat önce Şikayet Et
    Rams parkta galatasayın bebeği Atfa kardeşlerin şov yaptığı, 2 kırmızı kartı göstrrmeyr korktuğu gece
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle