Mike Tyson-Jake Paul boks maçı nereden izlenir, ne zaman, saat kaçta?

Mike Tyson-Jake Paul boks maçı için nefesler tutuldu. Dövüş sporu takipçilerinin heyecanla beklediği Mike Tyson-Jake Paul maçı 20 Temmuz'da olacaktı fakat efsanevi boksör Mike Tyson'un hastalanmasından dolayı tarih ertelendi. Peki, Mike Tyson-Jake Paul boks maçı nereden izlenir, ne zaman, saat kaçta?

Mike Tyson-Jake Paul boks maçı nereden izlenir, ne zaman, saat kaçta?
Mike Tyson-Jake Paul boks maçı nereden izlenir, ne zaman, saat kaçta?
GİRİŞ 16.08.2024 09:43 GÜNCELLEME 16.08.2024 09:43

Dünyaca ünlü boksör Mike Tyson ve Youtuber Jake Paul arasındaki boks maçının ne zaman olacağı dövüş sporu takipçileri tarafından merak ediliyor. 20 Temmuz'da olması beklenilen maç Mike Tyson'un hastalanmasıyla birlikte ileri bir tarihe ertelendi. Yeni tarihi belli oldu. Peki, Mike Tyson-Jake Paul boks maçı nereden izlenir, ne zaman, saat kaçta?

MİKE TYSON-JAKE PAUL MAÇI NEREDEN İZLENİR?

Mike Tyson ile Jake Paul arasındaki boks maçı Netflix'ten canlı yayınlanacak.

MİKE TYSON-JAKE PAUL BOKS MAÇI NE ZAMAN?

Miket Tyson-Jake Paul maçı 15 Kasım 2024 Cuma günü oynanacak.

Bu heyecanlı müsabaka NFL Dallas Cowboys'ta olacak.

MÜSABAKA NEDEN ERTELENDİ?

Normalde 20 Temmuz 2024 Cumartesi günü Arlington, Teksas'taki AT &T Stadyumu'nda başlaması gereken boks maçının Mike Tyson'un antrenman yapamadığı ve doktorunun dinlenmesi gerektiğini belirtmesinden dolayı ile maç ileri bir tarih ertelendi.

Tyson'ın açıklaması şu şekilde;

"Destekleri ve anlayışları için dünya çapındaki tüm hayranlarıma teşekkür etmek istiyorum. Ne yazık ki ülserimin şiddetlenmesi nedeniyle doktorum bana dinlenmem ve iyileşmem için antrenmanlarımı birkaç hafta hafifletmem tavsiyesinde bulundu. Vücudum genel olarak 1990'lardan bu yana olduğundan daha iyi durumda ve yakında tam antrenman programıma geri döneceğim. Jake Paul, bu sana biraz zaman kazandırmış olabilir ama sonunda yine de nakavt olacaksın ve boksun tamamen dışında kalacaksın. Herkese teşekkür ediyorum ve bu yılın sonlarında unutulmaz bir performans sergilemek için sabırsızlanıyorum" dedi.

ONAYLI PROFESYONEL MAÇ OLACAK

29 Nisan'da, Teksas Lisanslama ve Düzenlemeler Departmanı dövüşçülerin taleplerini onayladı ve karşılaşmanın onaylı, profesyonel bir karşılaşma olacağı doğrulandı.

KURALLAR NELER?

Dövüşçülerin rakiplerini nakavt etmelerine izin verilecek. 2 dakikalık sekiz turdan oluşacak olan boks maçında 14 oz ağırlığında eldiven kullanılacak.

Dövüşte başlık olmayacak.

Jake Paul

"TAHTINI BEN ALACAĞIM"

Jake Paul 58 yaşına giren Mike Tyson'ı nakavt edeceğini belirterek, "Mike Tyson antrenman yapıyor, geri döndü, her zamankinden daha çılgın görünüyor. Ve ben bir nakavt daha yapıp herkesin yanıldığını bir kez daha kanıtlayacağım.

Mike, seni seviyorum ama bu artık benim sporum. Sen bir efsanesin, sen yaşamış en ünlü iki boksörden birisin — sen ve Muhammed Ali. Seninle ringe çıkmak benim için bir onur, çok, çok onur duyuyorum. Sen bir efsanesin ama tahtını ben alacağım, kardeşim." dedi.

TYSON NEDEN DÖVÜŞECEĞİNİ AÇIKLADI

Mike Tyson Jake Paul ile neden dövüşeceğini Esquire'ye açıkladı

Esquire tarafından dövüşme motivasyonu sorulduğunda Tyson'a ekibine dönüp "Açık konuşayım mı?" diye sordu. Eski dünya şampiyonu daha sonra röportajcısına şu açıklamalarda bulundu:

Bana zarar verebileceğini sanmıyorum.

Ben bir şöhret bağımlısıyım. İnsanların bütün gün beni düşünmesini seviyorum. Bilinmeden uzun yaşamaktansa şöhret dolu kısa bir hayatı tercih ederim. Ben buyum işte.

Dövüşmeye tüm bu lanet statüyü elde etmek için başladım. Hayatımın sonuna kadar bunun peşinde olacağım, bunu biliyorum. İstediğimi asla elde edemeyeceğim, çünkü ben acıya aç biriyim. Asla doyamıyorum.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.