Beşiktaş'tan derbi paylaşımı! Arda Kardeşler'e tepki

Süper Lig'de Galatasaray'a 2-1 yenilen Beşiktaş, rakibi ile oynadığı derbi sırasında hakem Arda Kardeşler için tepki paylaşımı yaptı.

Beşiktaş'tan derbi paylaşımı! Arda Kardeşler'e tepki
Beşiktaş'tan derbi paylaşımı! Arda Kardeşler'e tepki
GİRİŞ 28.10.2024 22:29 GÜNCELLEME 28.10.2024 23:03
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Süper Lig devi Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray ile oynadığı derbi sırasında maçın hakemi Arda Kardeşler'e tepki gösteren bir paylaşım yaptı.


"DAVİNSON'LU PAYLAŞIM"

Sosyal medya hesabından Davinson Sanchez'in Immobile ile girdiği bir pozisyonu paylaşan Kara Kartal, "Rams Park'ta ilk yarının özeti!" ifadelerini kullandı.

Söz konusu videoda Davinson Sanchez'in Immobile ve Rafa Silva ile girdiği ikili mücadelelere yer verildi. 

Sosyal medyada Beşiktaşlı taraftarlar, Davinson ilk yarıda girdiği 3 pozisyonda da sarı kart görmesi gerektiğini ve kartın geç gösterildiğini belirten paylaşımlar yaptı.

Galatasaray'ın Kolombiyalı stoperi, 62. dakikada sarı kart gördü.

Görüntü BeIN Sports'tan alındı

Görüntü BeIN Sports'tan alındı

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Altay 1 saat önce Şikayet Et
    Ali diye biri aptalca bir yorum yapmış. Elimi vicdanıma koyarak söylüyorum: Bu adamcıl, hiçbir BJK maçı izlememiş. Beşiktaş^ın Anadolu takımı maçlarında kollandığını sanıp işkembeden sallamış. GS taraftarının ortak özelliği, aklaksızlığı içselleştırmesi ne yazıkki.. Allah hırsızın belasını versin..
    Cevapla
  • Vatandas 2 saat önce Şikayet Et
    Dun dunde kaldi biz onumuze bakalim bugunde bitti gelecek maclar ne olacak bakalim ama Turk takimlarinin hali icler acisi al birini vur otekine Nedense yenende agliyor yenilende agliyor anlamis degilim
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Geçen yıl Icardinin ayağını kırdı Raşitsa ona saysınlar.
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Kör gözlerle izlemeyin beşiktaş paylaşmış verilmeyen faulü ve kartları yalan diyin olana bitene hadi olmadı diyin böyle pozisyon olmadı diyin diyemezsiniz ister şampiyon olun ister olmayın ama bu bi oyun dogruya dogru yanlışa yanlış diyin aynısını beşiktaşlı futbolcu yapsa ve beşiktaş yense ne dersiniz gs lılar en güzeli ligden 3 büyük takım çekilsin gs öbür takımlarla şampiyon olsun!!!
    Cevapla
  • rivrivriv 2 saat önce Şikayet Et
    Ali sen erkeğin ne olduğunu biliyor musun da konuşuyorsun ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle