Can Keleş, Beşiktaş'ta kendisini etkileyen faktörü açıkladı

Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'ten kadrosuna kattığı Can Keleş, transferden dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Can Keleş, Beşiktaş'ta kendisini etkileyen faktörü açıkladı
Can Keleş, Beşiktaş'ta kendisini etkileyen faktörü açıkladı
GİRİŞ 23.07.2024 16:41 GÜNCELLEME 23.07.2024 16:41

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren ve Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Can Keleş'i kadrosuna kattı.

Siyah-beyazlı kulüpten dün yapılan açıklamada transfer için Fatih Karagümrük'le anlaşmaya varıldığı ve Can Keleş'le sözleşme imzalandığı belirtildi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Can Keleş, siyah-beyazlı takımın YouTube hesabına verdiği röportajda transfer sürecini anlattı.

"BENİ ETKİLEYEN ŞEY BEŞİKTAŞ TARAFTARI OLDU"

22 yaşındaki oyuncu, "Beni etkileyen şey Beşiktaş taraftarları oldu. Taraftarlar çok coşkulu. Benim için çok önde gelen şey. Başkanımız Hasan Arat’ın projesini dinledim. Çok ilgilendim ve hoşuma gitti. Bu iki etkenden dolayı böyle büyük bir camiaya adım atmak istedim." açıklamasında bulundu." açıklamasında bulundu.

"Beşiktaş taraftarına bir mesajın var mı?" sorusuna Can Keleş, "Öncelikle Beşiktaş’a geldiğim için Beşiktaş gibi bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Elimden geleni vereceğim. İnşallah taraftarlarımızı hep mutlu ederim. Onlar da beni mutlu eder ve güzel bir sezon geçiririz." yanıtını verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.