Beşiktaş'ta Fernando Santos kararı

Üst üste gelen kötü sonuçların ardından Portekizli teknik adama destek de güven de azaldı. Siyah-beyazlı yönetimin önemli bir bölümü, tecrübeli çalıştırıcının gelecek sezon şampiyonluk yarışını veremeyeceğini düşünüyor.

Beşiktaş'ta Fernando Santos kararı
Beşiktaş'ta Fernando Santos kararı
GİRİŞ 18.03.2024 09:55 GÜNCELLEME 18.03.2024 10:03
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta son 3 maçta alınan 3 mağlubiyet bardağı taşırmış durumda. Tribünler ve camiadan teknik direktör Fernando Santos'a yönelik tepki artarken, Portekizli hoca "İstifa diye bir şey düşünmüyorum. Aklımın ucundan bile geçmiyor" açıklamasında bulundu.

Sabah Gazetesi'nden Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre; Tecrübeli çalıştırıcıya yönetimin güveni ise azaldı. Bazı yöneticiler, Santos'la yolların ayrılmasını arzu ediyor. Gelecek sezon şampiyonluk yarışını Santos ile veremeyecekleri düşüncesinde olan belli başlı isimler desteğini çekmiş durumda.

YENİ BİR İSİM BU YIL KATKI VEREMEZ

Ancak sezon sonuna kadar yeni bir teknik direktörün de takıma kazandırabileceği bir şey olmadığı düşüncesi hakim. Dolayısıyla sezonu Fernando Santos ile tamamlayıp ardından hoca konusunda karar verilmesi planlanıyor. 

HOCA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Siyah-beyazlı idareciler teknik adam konusunda henüz farklı bir girişimde bulunmasa da sezon sonuna hazırlıksız yakalanmamak için çalışma içerisine girdi. Buna göre boşta olan ve sezon sonu takımından ayrılması muhtemel elit hocalarla ilgili bir çalışma yapılıyor.

ŞENOL GÜNEŞ'İN GÖLGESİNDE KALDI

Bu sezon Beşiktaş'ta görev yapan 5 farklı teknik direktör olurken, bunlardan sadece ikisi 10'un üstünde maçta takımı yönetti. Sezona Şenol Güneş ile başlayan siyahbeyazlılar, tecrübeli hoca ile 15 maçta 2.13 puan ortalaması yakalasa da Konferans Ligi'ndeki Lugano mağlubiyeti sonrası istifa kararıyla yollar ayrılmıştı. Takımın başında 14 resmi maça çıkan Fernando Santos ise 1.67 puan ortalaması tutturarak Güneş'in çok gerisinde kaldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Muhammed 1 ay önce Şikayet Et
    Sergen Yalçın gelsin tamamlamadığı bir hikaye var
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Aklın yolu birdir,Sergen bu geçiş dönemin tam adamıydı maceraya gerek yoktu.
    Cevapla
  • Dadaloğlu 1 ay önce Şikayet Et
    getirin Sergeni şampiyon yapsın
    Cevapla
  • Yusuf 1 ay önce Şikayet Et
    Sergen gelsin takım şahlanır
    Cevapla
  • KURTULUS 1 ay önce Şikayet Et
    takim içi oyuncular uyumsuz. şenol hoca ile devam edilecekti. yönetim tecrubesiz bikere.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle