Beşiktaş'ta Leonardo Jardim iddiası

Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşikaş'ın, Leonardo Jardim'i de gündemine aldığı öne sürüldü.

Beşiktaş'ta Leonardo Jardim iddiası
Beşiktaş'ta Leonardo Jardim iddiası
GİRİŞ 25.12.2023 10:07 GÜNCELLEME 25.12.2023 11:19
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş'ta gündeme gelen son isim  Leonardo Jardim oldu.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre;  Katar'ın Al Rayyan takımından ayrılmaya hazırlanan Portekizli çalıştırıcı, menajerler tarafından siyah-beyazlı kulübe önerildi.

İstenilen yıllık ücret talebi ise 3.5 milyon Euro oldu. Yönetim, Bruno Genesio'yu listesinin ilk sırasında tutarken Jardim'i de değerlendirmeye aldı.

İlk etapta deneyimli teknik adam için telaffuz edilen yıllık ücretin kabul edilebilir bulunmadığı ancak görüşmeler neticesinde orta yol bulunabileceği belirtildi. 

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • dembaba 4 ay önce Şikayet Et
    şenol güneş 3. idi yine iyi oynatıyormuş, istediği oyuncuları alamadılar, taliscayı isterim dedi kiralayamadılar bile, dervişoğlunu bile alamadılar, rakipler nasıl aldı o kadar iyi oyuncuları süper transferler yaptı gs ve fb, bu yönetimde liyakatsız , as oyuncuları kadro dışı bıraktı , devre arası gelmeden kim oynayacak gelen giden 3 atıyor
    Cevapla
  • Kartal 1 4 ay önce Şikayet Et
    Gel aslanım, tazminatını al 1 ay sonra git
    Cevapla
  • kasırga 4 ay önce Şikayet Et
    Macera aramaya gerek yok . Ya sergen ya şenol güneş .
    Cevapla
  • Abdullah 4 ay önce Şikayet Et
    Şenol Güneş degilmi Kenan karaman umut meraşı Beşiktaş'a getiren Konya'daki orta sahadaki futbolcuyu Beşiktaş'a aldıran ve 8 tane Afrikalıları bu takıma alın diyen
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    oyuncu alın oyuncu
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    binada 30 günlük sözleşme yapın bari, yine kovulacak zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle