Rıza Çalımbay'dan 'Burak Yılmaz' sorusuna net cevap!

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kendisinden önce görevde olan ve açıklamaları tepki çeken Burak Yılmaz ile arasında bir sorun olmadığını söyledi.

Rıza Çalımbay'dan 'Burak Yılmaz' sorusuna net cevap!
Rıza Çalımbay'dan 'Burak Yılmaz' sorusuna net cevap!
GİRİŞ 24.11.2023 18:57 GÜNCELLEME 24.11.2023 18:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay, Halk TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz ile arasında bir problem olmadığını belirten tecrübeli çalıştırıcı siyah-beyazlılarda yaklaşan seçim ile ilgili de konuştu.

"BEN KİMSEYLE KÖTÜ OLMAM"

Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz ile ilgili yaptığı açıklamada, "Benim yapım, ben hiç kimseyle kötü olmam. Hele Burak'la hiç olmam. Burak çünkü benim öğrencimdi." ifadelerini kullandı.

"GELENLERİN HEPSİ İYİ BEŞİKTAŞLI"

Başkanlık seçimiyle ilgili de konuşan Çalımbay, "Kim gelirse gelsin, Beşiktaş'a hizmet etmeye geliyor. Gelenlerin hepsi iyi Beşiktaşlı. Kim gelirse gelsin, hepsinin büyük faydası olacak buraya. Hepsine teşekkür ediyorum. Hangisi başkan olacak bilemiyoruz şu anda ama hepsi tanıdığımız, bildiğimiz isimler." dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Hamsi 5 ay önce Şikayet Et
    Madem güçlü olmak istiyorsunuz, bence hepsi gelsin. Karalari açık oylama ile yapilir. Yönetim kurulu gibi. Ancak sayilari 3, 5 veya yedi olacak. Selamlar
    Cevapla