Beşiktaş'ta başkan adaylarının ortak hocası: Sergen Yalçın

Beşiktaş'ta başkanlık yarışı kızışırken, teknik direktörlük için Sergen Yalçın isminin etrafında birleşildiği ve transfer için kesenin ağzının açıldığı konuşuluyor.

Beşiktaş'ta başkan adaylarının ortak hocası: Sergen Yalçın
Beşiktaş'ta başkan adaylarının ortak hocası: Sergen Yalçın
GİRİŞ 02.11.2023 14:29 GÜNCELLEME 02.11.2023 14:43
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Çoğunluk aranmaksızın 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek seçimli Beşiktaş kongresi için geri sayım sürerken, başkan adaylarının kozları da belli olmaya başladı. En çok merak edilen konu, futbol takımında yeni teknik direktörün kim olacağı.

Emre Kocadağ da Hasan Arat da henüz adaylıklarını resmen açıklamış değil. Ancak kulislerden sızan bilgilere göre iki muhtemel adayın da teknik direktörlük koltuğuna oturtmak istediği isim aynı: Sergen Yalçın.

EMRE KOCADAĞ'IN TRANSFER PLANI

2020-21 sezonunda şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın'a Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nin anahtarını vermeyi planlayan Kocadağ'ın, deneyimli teknik adam ile birlikte transfer sürecini yürütmeyi planladığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; devre arası transfer döneminde de takıma yıldız isimler kazandırmayı planlayan Kocadağ en az 3 yıldız ismin transferi için yaklaşık 20 milyon Euro'yu gözden çıkardı ve bunun için gerekli kaynağı da buldu.

KAYNAK: SÖZCÜ
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • AHMET 5 ay önce Şikayet Et
    Sergen hocanın tribün de kredisi çok.Bu sene hazırlar seneye yarışır
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Bunuda hoca yaptınız ya bjk sayesinde şampiyon hoca oldu gitsin Anadoluda başarılı olsun da görelim sivası okanla birlikte el birliğiyle küme düşürdüler şimdi kahraman ilan ettik
    Cevapla
  • KaraKartal 5 ay önce Şikayet Et
    Yine böyle çöp transferler yapılacaksa hiç açmayın kesenin ağzını, gençleri oynatın daha iyi.
    Cevapla
  • Namyelüs 5 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş kulubünün Sergen Yalçın'ı yeni hoca olarak düşünmeleri isabetli ama,bir de daha önce neden gönderdiklerini bügün neden tekrar görev için düşündüklerini bir açıklasalar.Aynı şeyi Şenol Güneş için de yaptılar,gönderdiler sonra tekrar çağırdılar,sonra...
    Cevapla
  • Beşiktaş'lı 5 ay önce Şikayet Et
    Sergen Yalçın olmalıdır. Rıza hocanın getirilmesi başka bir hata olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle