Cenk Tosun kararını verdi! İmzayı atıyor

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Cenk Tosun'un siyah beyazlılarla olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Tecrübeli golcü kariyeri hakkında kararını verdi.

Cenk Tosun kararını verdi! İmzayı atıyor
Cenk Tosun kararını verdi! İmzayı atıyor
GİRİŞ 26.10.2023 08:46 GÜNCELLEME 26.10.2023 08:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta forma giyen Cenk Tosun takımıyla olan sözleşmesinde son senesine girdi. Milli futbolcu sezon sonunda serbest kalıyor. Siyah beyazlı kulüp Cenk Tosun'la görüşmelerini sürdürürken oyununun da kararını verdiği öğrenildi.

CENK TOSUN İMZALAYACAK

Milli futbolcunun Beşiktaş ile görüşme halinde olduğu ve siyah beyazlılarla anlaşmak istediği belirtildi. Cenk Tosun kariyerine Beşiktaş'ta son vermek istiyor. 32 yaşındaki futbolcunun 2 yıllık sözleşme talep ettiği ve rakamda da anlaşma sağlamak istediği öğrenildi. Cenk Tosun ve Beşiktaş'ın 40 milyon TL civarında yıllık bir anlaşma yapması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezonu 18 golle tamamlayan Cenk Tosun, bu sezona sakatlık belasıyla girdi. Form grafiğini her geçen hafta yükselten milli futbolcu bu sezon 11 maçta 1 gol 1 asistlik performans gösterdi.

KAYNAK: AKŞAM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Mehmet 6 ay önce Şikayet Et
    20 ye bile anlaşılır,sakat futbolcu devamlı verim çok beklenmez.
    Cevapla
  • Efe 6 ay önce Şikayet Et
    Mulekaya vereceğin parayı cenke ver sakat hali mulekadan iyidir
    Cevapla