Ceyhun Kazancı'dan Onana iddialarına cevap!

Beşiktaş'a transfer olduktan hemen sonra gönderilmesi gündeme gelen Jean Onana için Beşiktaş’ın eski sportif direktörü Ceyhun Kazancı'dan açıkama geldi.

Ceyhun Kazancı'dan Onana iddialarına cevap!
Ceyhun Kazancı'dan Onana iddialarına cevap!
GİRİŞ 21.09.2023 11:40 GÜNCELLEME 21.09.2023 11:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın yeni transferi Jean Onana beklentileri karşılayamadı. Bonservisine 4 milyon Euro ödenen Onana’nın başlangıcı umulduğu gibi olmadı. Kartal'ın kadroya sadece kısa süre önce katılmasına rağmen Onana’ya kulüp aradığı öne sürülmüştü.

GENOA'YA TRANSFER OLMADI

Bu süreçte İtalyan ekiplerinden Genoa, 23 yaşındaki ön liberoyla ilgilenmişti. Fakat o dönem bu transfer gerçekleşmeyince genç oyuncu Siyah-Beyazlılar'da kalmıştı. Teknik direktör Şenol Güneş'in bu performansıyla yetersiz gördüğü Kamerunlu oyuncu bir türlü göze giremedi.

109 DAKİKA OYNADI

Onana bu sezon 6 maçta sadece 109 dakika sahada kalabildi. Bu süreçte en çok ağırlığıyla eleştirilen genç oyuncu 1 asist yapma başarısı gösterdi. 

CEYHUN KAZANCI: DELİ SAÇMASI

Lens’ten transfer edilen Onana’yla ilgili olarak ortaya atılan iddialara, Beşiktaş’ın eski sportif direktörü Ceyhun Kazancı’dan yanıt geldi. Kazancı, “Kulübün yanlış Onana’yı transfer ettiği iddiası deli saçması! Hem oyuncuyu, hem de kulübü aşağılayan yaklaşımlar... Onana’ya Burak Yılmaz’ın Fransa’dan ‘tanıyorum’ diyerek referans olduğu da doğru değil. Onana, scout ekibinin önerdiği adaylardan biriydi, hocayla beraber seçildi ve transfer edildi” ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • aramıza hoşgeldin 7 ay önce Şikayet Et
    hayır ben daha iyi oynarım..!!! :)
    Cevapla
  • Bülent 7 ay önce Şikayet Et
    O paraya bı 10 numara bulunurdu taraftar bağırdı çağırdı alın diye bak maçı çevirecek oyuncu kilidi açacak oyuncu varmı gelenlerde
    Cevapla
  • fatih 7 ay önce Şikayet Et
    4 milyon euroya ben daha iyi oynarım
    Cevapla
  • Ahmet 7 ay önce Şikayet Et
    O Scout ekibini imha edin
    Cevapla
  • Ahmet Mızıkçı 7 ay önce Şikayet Et
    Bunu duyan menejerler Adı messi yada Ronaldo olan topçuları beşiktaşa itelemek için sıraya girdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle