Ceyhun Kazancı'dan istifa açıklaması!

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, istifa iddialarına, ”Görevimden istifa etmeyi düşünüyorum. Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile görüşüp planlamasını yapacağım.” dedi.

Ceyhun Kazancı'dan istifa açıklaması!
Ceyhun Kazancı'dan istifa açıklaması!
GİRİŞ 22.07.2023 23:53 GÜNCELLEME 22.07.2023 23:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Futbol Direktörü Ceyhun Kazancı, siyah-beyazlı kulüpteki geleceği hakkında açıklamalara bulundu ve istifa kararı aldığını açıkladı. 

NTV Spor'a konuşan Kazancı, "Görevimden istifa etmeyi düşünüyorum. Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile görüşüp planlamasını yapacağım." dedi. 

2021 yılında Beşiktaş'ta genel müdür olarak göreve başlayan Ceyhun Kazancı, 13 Ocak 2022 tarihinde sportif direktörlüğe getirildi. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Mehmet-48 9 ay önce Şikayet Et
    Düşünme degol git.
    Cevapla
  • Gerçek 1903 9 ay önce Şikayet Et
    İki aydir transfer yapamadiniz eleme maçlari başladi, başliyacak hala bitmedi On numara ve sol kanat eksik Zaten eksik bolgeler aylar oncesinden belliydi Niye bu işi uzatirlar anlamam, diğer takimlar da sanki çokmu para var da yapabiliyorlar Fb yillardir sampiyon olamadi ama transferi bitiriyor peki biz ne yapiyoruz Sergen takimi sampiyon yapti onu bile taraftar ile hallettik
    Cevapla
  • Adem baba 9 ay önce Şikayet Et
    Kazancı kendi hanesine yazılacaktır. Kararına saygı duymak gerek.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ı soyup soğana çevirdi kimbilir futbolcu transerlerinde kaç milyon Euro bjk nin sırtından para kazandı
    Cevapla
  • pasha 9 ay önce Şikayet Et
    büyük direktör yanlış karar kalmalı bence
    Cevapla