Ceyhun Kazancı açık konuştu! "Transferi imkansız"

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, transfer gündeminde yer alan futbolcuların son durumları hakkında açıklamalarda bulundu. Kazancı, Coutinho'nun transferinin imkansız olduğunu belirtti.

GİRİŞ 04.07.2023 00:43 GÜNCELLEME 04.07.2023 09:57
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, siyah beyazlı takımın transfer gündemindeki futbolcuların son durumları hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş ile adı sıkça geçen Coutinho'nun yıllık ücretinin 7 milyon Avro olduğunu dile getiren Kazancı, bu rakam ile transferin imkansız olduğunu söyledi.



ZAJC VE YUSUF YAZICI GÜNDEMDE YER ALMIYOR

Daler Kuzyaev ve Daniel Amartey transferi konusunda olumlu bir aşama kaydettiklerini belirten Ceyhun Kazancı, Miha Zajc ve Yusuf Yazıcı'nın ise gündemlerinde olmadığını söyledi.



ALANYASPOR, TAYFUR İÇİN 1 MİLYON EURO İSTİYOR

Halil Dervişoğlu transferi konusunda Brentford ile bonservis konusunda problem yaşadıklarını belirten Kazancı, Jean Onana transferi için kulubü Lens'in kiralama teklifini kabul etmediğini ve Tayfur Bingöl transferi için Alanyaspor'un 1 milyon Avro istediğini, bu şartlarda transferin olmayacağını aktardı.

Ceyhun Kazancı, takımdan ayrılmak isteyen Saiss için ise "Henüz istediğimiz düzeyde bir teklif gelmedi." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • birisi 9 ay önce Şikayet Et
    zaten senin işin 7 isteyeni 3,5 a bağlamak.onu yapamıyorsan ağlayıp zırlayıp suç bende değil edebiyatı yapma.Bak adamlar icardiyi zahayı zorluyor.yıllık 15-20 isteyen verilen adam ikna edilebiliyor.adana d.spor kadar yoksunuz.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    yabancılara milyon milyon verirsiniz türklere çok dersiniz
    Cevapla
  • bjkli 9 ay önce Şikayet Et
    ulan ne idiğü belirsiz yabancılara milyon milyon ver tayfura verme... ruh lazım ruhhh... tayfuru almayan yönetim haindir..........
    Cevapla
  • HAKAN'IN FİKRİ 9 ay önce Şikayet Et
    ne kadar saçma sapan rakamlar sanki vatan kurtaracaklar 90 dakika top oynayacak adam aldığı paralara bak
    Cevapla
  • malatya balabanlı 9 ay önce Şikayet Et
    Tayfur iyi oyuncu beşiktaşa faydalı da oluyor ama 1 milyon yuro 27 milyon tl eder o da bugünkü kurla . Çok pahalı . Alanya da kendi yönünden haklı ama bu parayı beşiktaş vermez .
    Cevapla
  • Osman 9 ay önce Şikayet Et
    Yabancılara 5 milyon euro verirler üç beş maç oynar gider. Onun hesabı yapılmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle