Marsilya, Beşiktaş'ın yıldızıyla anlaştı!

Marsilya'nın Romain Saiss'e 2+1 yıllık sözleşme önerdiği, Beşiktaş'ın ise bu transfer için 4 milyon euro istediği iddia edildi.

GİRİŞ 16.06.2023 15:47 GÜNCELLEME 16.06.2023 16:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Faslı stoperi Romain Saiss'e Fransa'nın Marsilya takımının talip olduğu iddia edildi.

RMC Sport'un haberine göre; Fransız kulübü, Saiss'i kadrosuna katmak için futbolcu ve Beşiktaş ile görüşmelerde önemli bir yol kat etti. Siyah beyazlılarla 1 yıl daha anlaşaması bulunan Faslı oyuncunun da Marsilya'ta gitmek istediği belirtilirken, Ligue 1 ekibinin, 33 yaşındaki stopere 2+1 yıllık sözleşme sunduğu öne sürüldü.

"BEŞİKTAŞ 4 MİLYON EURO İSTİYOR"

Haberde Marsilya'nın Beşiktaş'la da görüştüğü iddia edilirken, "Türk kulübü yaklaşık 4 milyon euro talep ediyor ama bu miktarın altında da transfer bitirilebilir" ifadeleri kullanıldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Kartal 10 ay önce Şikayet Et
    Valla bu konuda Beşiktaş cozemedim ikitane defans sağ ve sol kanatları iyi kullanacak oyuncular lazim.ama Çebi saolsun alıyorum.der oyuncu almaz 6 tane der 2 oyuncuyla sezon.kapatir..
    Cevapla
  • Muşlu Efe 10 ay önce Şikayet Et
    Elindekini dört milyonun altına sat git işe yaramaz birini 7-8 milyona al kötü bir futbolcu olsa Marsilya almazdı sanırım
    Cevapla