Vincent Aboubakar: Kalitemizi gösteriyoruz

​Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor'u 3-1 mağlup eden Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, maçtan sonra yaptığı açıklamada "Kalitemizi gösteriyoruz. Herkes mutlu, böyle devam edecek" diye konuştu.

Vincent Aboubakar: Kalitemizi gösteriyoruz
Vincent Aboubakar: Kalitemizi gösteriyoruz
GİRİŞ 06.05.2023 22:34 GÜNCELLEME 06.05.2023 22:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 33. haftada Antalyaspor sahasında Beşiktaş'ı ağırladı. Siyah-beyazlılar rakibini 3-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Maçın ardından Vincent Aboubakar yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

"Bugün özelinde konuşmak istiyorum. Çok iyi çalıştık ve çok iyi mücadele ettik. Öz güven kazanarak devam ediyoruz. Her maçı kazanmak için oynuyoruz. Kazanmak için her şeyi yapıyoruz."

"Önemli ve kritik bir galibiyet aldık"

"Bugün zor başladık maça. İlk yarı çok iyi oynayamadık. İkinci yarıda çok iyi reaksiyon gösterdik. Önemli ve kritik bir galibiyet aldık. Kalan maçları kazanmak için oynayacağız Kalitemiz var. Bazen zor anlar yaşıyoruz ama takım ruhunu göstererek maçları çeviriyoruz. Devam ediyoruz, bırakmıyoruz. Bugün de öyle oldu. İlk golü bulduk, ikinciyi aradık, ikinciyi bulduk ve 3. golle maçı kazandık. Kalitemizi gösteriyoruz. Herkes mutlu, böyle devam edecek inşallah."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Adem 11 ay önce Şikayet Et
    Şikede kaliteleri i gösteeiyorlar
    Cevapla
  • Bordo 11 ay önce Şikayet Et
    Siz yapmissinizki herkesi kendiniz gibi saniyorsunuz.
    Cevapla