Ceyhun Kazancı'dan flaş açıklamalar! 'Valerien Ismael, Şenol Güneş, Weghorst, Rosier...'

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Valerien Ismael, Şenol Güneş, Weghorst, Rosier, Masuaku ve diğer birçok konuya dair açıklamalarda bulundu.

Ceyhun Kazancı'dan flaş açıklamalar! 'Valerien Ismael, Şenol Güneş, Weghorst, Rosier...'
Ceyhun Kazancı'dan flaş açıklamalar! 'Valerien Ismael, Şenol Güneş, Weghorst, Rosier...'
GİRİŞ 12.12.2022 19:47 GÜNCELLEME 12.12.2022 19:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de devre arası çalışmalarını Antalya kampında sürdüren Beşiktaş'ta Sportif Direktör Ceyhun Kazancı TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

"Valerien Ismael tercihimden pişman değilim"

Takımın son durumundan transfer konularına kadar birçok konuda açıklama yapan Kazancı, "Valerien Ismael tercihimden kesinlikle pişman değilim. Yönetimler tercih yapar, bunun sonucu zaman zaman iyi olur, zaman zaman kötü olur. O dönem kapandı, yeni bir dönem başladı. Şu anda başımızda Şenol Güneş var. Taraftarımız da çok yoğun destek verdiği bir isim. Bu çok önemli. Bizim için önemli olan camianın ve takımın havası. Camia kenetlenmiş durumda. Umarım aradan sonra da güzel skorlarla bunu destekleyeceğiz." dedi.

"Roger Schmidt ve De Zerbi ile görüştük"

Valerien Ismael ile anlaşma sürecinde görüşülen diğer adaylar hakkında da konuşan Kazancı, "Roger Schmidt ve De Zerbi ile görüştük ancak ara dönemler zordur, maliyetler zordu. Bu isimler, o dönemde olmadı ve Valerien Ismael geldi." dedi.

Kazancı, Beşiktaş'ın Şenol Güneş ile kenetlendiğini belirterek şunları kaydetti:

"Camia şu anda kenetlenmiş durumda"

"Şenol Güneş taraftarımızın da çok yoğun şekilde destek verdiği bir isim. Camia şu anda kenetlenmiş durumda. Umarım aradan sona güzel skorlarla bunu destekleyeceğiz. Ve umarım sezon başındaki o güçlü havaya geri döneceğiz."

"Bazen düşüşleri oluyor, doğru"

"Rosier'de isteksizlik olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Neden öyle olsun? Rosier duygularını dışarıya çok vuran bir oyuncu. Zaman zaman çok canlı, zaman zaman çok cansız durabiliyor. Bazen düşüşleri oluyor, doğru. Ancak bir sorun olduğu doğru değil."

"Masuaku'nun kötü performans sergilediğini düşünmüyoruz"

"Masuaku'nun çok kötü bir performans sergilediğini düşünmüyoruz. Son dönemde dizinde sakatlık vardı, ona bağlı bir performans düşüklüğü oldu. Ne Masuaku ne de diğer oyuncularla ilgili gelecek - gidecek diyebilmek söz konusu değil."

"Dele Alli yoğun bir şekilde çalışıyor"

"Dele Alli yoğun bir şekilde çalışıyor. Transfer etmeden önce kendisiyle yoğun diyaloglar kurduk. Şenol hoca, kariyeri düşüşe geçmiş pek çok oyuncuyu geri döndürmesiyle ünlü. Umuyoruz ki ligin ikinci yarısında daha iyi olacak.

"Weghorst'un opsiyonuna çok takılmamak lazım"

Ceyhun Kazancı, Wout Weghorst için 10 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu olduğunu açıkladı ve ''Wout Weghorst, Türkiye'ye çok alıştı ve burada mutlu. Opsiyonuna çok fazla takılmamak lazım.'' dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Ziyaretçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ın ikinci yarı çok başarılı olacağına inanıyorum:)
    Cevapla