Beşiktaş, Alioski için Al Ahli'yle masada!

30 yaşındaki sol bek Ezgjan Alioski, Beşiktaş'a 'evet' dedi. Şimdi kulübü Al Ahli ile masaya oturan siyah-beyazlılar 3-3.5 milyon euro arasında bir rakama işi bitirme çalışıyor.

Beşiktaş, Alioski için Al Ahli'yle masada!
Beşiktaş, Alioski için Al Ahli'yle masada!
GİRİŞ 27.07.2022 12:14 GÜNCELLEME 27.07.2022 12:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Callum Styles, Tayfur Bingöl, Mohanad Jeahze derken sol bek takviyesi için bir isim sürpriz şekilde listeye girip öne çıktı. O da Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'nin 30 yaşındaki futbolcusu Ezgjan Alioski oldu. Siyah-beyazlı yönetimin, temasa geçtiği Kuzey Makedonyalı futbolcu ile prensip anlaşmasına vardığı hatta kulübü ile de ilk temasın kurulduğu kaydedildi. Suudi Arabistan'dan ayrılmak isteyen 1.71 boyundaki oyuncunun Avrupa'ya dönmek istemesi nedeniyle Beşiktaş'ın teklifini hemen kabul ettiği ileri sürüldü.

TAYFUR BİNGÖL DE BEKLEMEDE

Ahlı ile sözleşmesi sezon sonu biteceği için kiralama seçeneği bulunmayan Ezgjan Alioski için Beşiktaşlı idarecilerin 3-3.5 milyon euro arasında bir rakam önerdiği bilgisi de paylaşıldı. Takımı Türkiye'de kampta olduğu için görüşmeleri hızlı şekilde yürüten siyah-beyazlıların hafta sonuna kadar sol bek takviyesini bitirmek istediği kaydedildi. Öte yandan Beşiktaş Alioski olmazsa Tayfur Bingöl için mali anlamda fedakarlık yapmayı düşünüyor. Alanyaspor'a ayrılmak istediğini ileten Tayfur , Beşiktaş'ın sol bek transferinde atacağı adımları merakla takip ediyor.

İSPANYOL BASINI: AYRILMAK ZORUNDA

Bu arada Ezgjan Alioski için İspanyol medyasında da haberler çıktı. Kuzey Makedonyalı sol bekin takımı Al-Ahli küme düştüğü için ayrılmak zorunda kalacağı çünkü Suudi Arabistan'da bir alt ligde yabancı oyunculara izin verilmediği belirtildi. 30 yaşındaki sol bekin İzmit'teki kamptan ayrılıp Beşiktaş'a transferini tamamlayacağı iddia edildi. Geçtiğimiz sezon takımıyla 30 maça çıkan tecrübeli sol bek, 6 gol ve 9 asistlik katkı sağladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Carsambali 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen elindeki genc yetenegini sat,sonra git o mevkiye yabanci oyuncu ara..!Ben Devlet olsam bu takimlarin hepsine el koyar kayyum atarim.Sonra ne kadar belediye takimlari varsa hepsini kapatirim.Belediyeler,milletin parasini gidip caruk curuk islere harciyorlar.
    Cevapla
  • Huseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen o zaman ridvani niye sattin 3.5 milyon euro arti en az 1milyon euro da para ver arti 30 yasindaki futbolcu sen o zaman ridvani niye sattin diye sormazlarmi
    Cevapla
  • Serhat 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayrılması zorunlu olan bir oyuncuya 3 - 3.5 milyon Euro vermek miiii?? Şaka mı bu? Lan zaten 1 - 1.5 milyon Euro fazla koysa yıldız bir bek alabilir , ülkemizde Euro bu kadar değerliyken bu rahatlık niye?
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu Türk kulüpleri kadar çirkef takım görmedim. Oyuncuya TS talip olmuştu, şimdi BJK niye oyuncuya talip olup fiyat yükselmesine sebep oluyor?
    Cevapla
  • s.e. 1 yıl önce Şikayet Et
    trabzon da geçen seneden beri alamadı.
    Cevapla