Ceyhun Kazancı: Emrecan Uzunhan ve Emirhan Topçu için süreç devam ediyor

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, "Emrecan Uzunhan ve Emirhan Topçu için süreç devam ediyor" dedi.

Ceyhun Kazancı: Emrecan Uzunhan ve Emirhan Topçu için süreç devam ediyor
Ceyhun Kazancı: Emrecan Uzunhan ve Emirhan Topçu için süreç devam ediyor
GİRİŞ 13.07.2022 14:49 GÜNCELLEME 13.07.2022 15:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Kazancı'nın açıklamaları şöyle:

"Yabancı futbolcu transferleri olabilir. İki kamp bittikten sonra, teknik heyetin raporuna göre çalışma yapılır. Defansa Türk stoper için çalışmalar devam ediyor."

"Rıdvan Yılmaz için Torino başta teklif yaptı. Ancak şu an yeni bir teklifleri yok. Rıdvan için süreç devam ediyor. E.Frankfurt ile görüşüyoruz, bir oyuncu satışı gerçekleştirmek istiyorlardı. O satış olmadı, Rıdvan'ın alımını durdurdular. Sözleşmesini uzatırız. "Rıdvan Yılmaz ve Ersin Destanoğlu ile sorunumuz yok. Ersin'e teklif yok. İkisi şu an Beşiktaş'ta mutlu. Eğer transferleri olmazsa, kalacaklar. Sorun olmaz, sözleşmeleri yenilenir."

"Serdar Saatçı bir hata yaptı!"

"Serdar Saatçı kardeşimiz. Bir hata yaptı. Farklı yerleri çekmenin, uzatmanın anlamı yok. Yaptıklarını doğru bulmadık ve yönetim kurulu kararıyla kadro dışı kaldı. Kontratla bu konuyu birleştirmenin anlamı yok. Kapıya vurma konusuna girmeyelim. Hastalığı da yoktu"

"Görüşmelerde belli bir yol aldık"

"Emrecan Uzunhan ve Emirhan Topçu için süreç devam ediyor. İkisini de almak istiyoruz. İkisi de olmayabilir. Böyle yatırımlar yapmak istiyoruz. Görüşmelerde belli bir yol aldık."

"Rosier için resmi teklif gelmedi!"

"Valentin Rosier için menajerlerden 'Ne kadar istersiniz?' diye sorular geldi. Ancak resmi teklif gelmedi. Yakın gelecekte de ayrılık gelişmesi olacağını tahmin etmiyorum."

"Weghorst'un 10 Milyon €'luk satın alma opsiyonu var"

"Wout Weghorst'un 10 Milyon €'luk satın alma opsiyonu var. Burnley, Premier Lig'e çıkamazsa, işimiz çok daha kolay olabilir."

"Görüşmeler devam ediyor"

 "Christian Fassnacht ve Tayfur Bingöl ile temas halindeyiz, görüşmeler devam ediyor."

Önder Karaveli sözleri

"Önder Karaveli'nin görev tanımı, geçen sezon da şekillenmişti. Şu anda bir şeye karar kıldık ancak tam net açıklama gününe bırakalım. Akademiden hangi oyuncuların yükseleceği, kiralık oyuncuların gelişimi gibi konulara bakacak."

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Besiktasli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ceyhun kazancı senin aldığın oyuncularda bir kalite yok Nerden buluyon bunları iyi pazarlıyorlar. Beşiktaş
    Cevapla