Beşiktaş'ta Ceyhun Kazancı'nın büyük başarısı

Beşiktaş'ta Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, sezon açılışının daha 13. gününde hedeflenen transferlerin 5 tanesini bitirerek büyük takdir topladı.

Beşiktaş'ta Ceyhun Kazancı'nın büyük başarısı
Beşiktaş'ta Ceyhun Kazancı'nın büyük başarısı
GİRİŞ 08.07.2022 13:55 GÜNCELLEME 08.07.2022 13:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Avusturya'da yaptığı sezon hazırlık kampında oldukça yoğun bir tempoda çalışıyor. Günde çift idman yapan siyah beyazlı futbolcular, teknik direktör Valerien Ismael'in antrenman temposunun çok yüksek olduğunun altını çizerek, "Uzun zamandır böylesi bir kamp temposu görmedik, ama çalışmalar çok iyi gidiyor" diye konuşuyorlar.

Antrenmanların ilk 20 dakikasında kondisyon hareketleri yapan takım, hemen peşinden taktik çalışmalara geçiyor ve neredeyse hiç durmuyor. Taktik antrenmanda alışıla geldiği üzere, küçük bir bölümü kullanmak yerine sahanın tamamını kullanan Valerien Ismael, uygulatmak istediği 3-4-3 sisteminin ayrıntılarını sürekli olarak tekrar ettiriyor. 3-4-3, 3-4-1-2 gibi varyasyonları deneyen Ismael'in ana felsefesi, maçı rakip yarı alana yıkarak yoğun presle top kapmak ve hemen hücum organizasyonu oluşturmak. Top kaybının çok önemli olmadığını, kaybettikten sonra kazanmak için anında harekete geçmek gerektiğini sürekli tekrarlayan teknik adam, futbolcuların şu ana kadar verdiği reaksiyondan bir hayli memnun görünüyor.

CEYHUN KAZANCI'DAN BÜYÜK TRANSFER BAŞARISI 

Beşiktaş'ta Sportif Direktörlük görevine getirildikten sonra hakkında soru işaretleri olan ve ilk başlarda eleştiri alan Ceyhun Kazancı, sezon açılışının daha 13. gününde hedeflenen transferlerin 5 tanesini bitirerek büyük takdir topladı.

Geçen sezonun devre arasında Gedson'a imza attıran Ceyhun Kazancı, transfer döneminin açılmasıyla Saiss, Cenk Tosun, Weghorst ve son olarak Muleka'ya imza attırdı. Kazancı ayrıca, yıllardır sözleşme görüşmeleri çok uzatılan Atiba ile de hemen anlaşarak tecrübeli futbolcunun kampa katılmasını sağladı. Bir kaç gün içinde Türk stoper olarak Emrecan Uzunhan'ın transferini de bitirmesi beklenen Ceyhun Kazancı, bir teknik direktörün en çok istediği şey olan 'transferlerin kampa yetişmesi' olayını da gerçekleştirmiş oldu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    geçen sene k.paşada 200 bin euroya oynayan Mulekaya 1 milyon euro vermekmi başarı
    Cevapla
  • bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam geçen sene kaç tane gol attı ayrıca 4 büyük takımın hangi 1.sol açığı 1milyondan aşağı oynuyor?Biraz mantık kullanın yorum yaparken
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Gol attığı için değeri arttı tabi ki.
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Yönetim değişir ve gelenler yanlış transferler yapılmış, kulüp batmış, kasada para yok, şu kadar sıcak paraya ihtiyaç var... Bugünün sihirbazı yarının iş bilmez yöneticisi olur. Hatta kulübü batıran isim olur. Abartmayı ve yermeyi o kadar uçlarda yaşıyoruz ki orta noktamız yok. O yüzden zaman gösterecek sihirbaz olup olmadığını.
    Cevapla
  • GFB 1 yıl önce Şikayet Et
    Seneye borç iki katına çıkınca görecez bakalım kim başarılı
    Cevapla
  • cjan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin borç kesin yarıya iner zaten teknik direktöre 7milyon euro verenler öyle oluyor genelde
    Cevapla
  • samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Açıkcası 2 3 sene öncede gs de böyle biri vardı. Seri .enzonzi .leminayı felan getirdi herkezin ağzı açık kaldı lig başladı tam bir hayal kırıklığı yaşandı.
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    O Terim'in taktik dehası ile oldu. O kadroyu anca Terim mahvederdi ve oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle