Beşiktaş'ta, Alex Teixeira ile yollar ayrıldı

Beşiktaş, Brezilyalı yıldız futbolcu Alex Teixeira'nın sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini duyurdu.

Beşiktaş'ta, Alex Teixeira ile yollar ayrıldı
Beşiktaş'ta, Alex Teixeira ile yollar ayrıldı
GİRİŞ 02.07.2022 15:57 GÜNCELLEME 02.07.2022 16:04
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın büyük umutlarla kadrosuna kattığı ancak hayal kırıklığı yaratan Brezilyalı yıldız Alex Teixeira ile yollar ayrıldı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Brezilyalı futbolcu Alex Teixeira ile karşılıklı anlaşarak sözleşmemizi feshetmiş bulunmaktayız. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda anlayış gösteren Alex Teixeira’ya hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

Yıllık maaşı 2.6 milyon euroydu!

Büyük umutlarla transfer edilen Teixeira, Kartal'da geçirdiği ilk sezonda beklentilerin gerisinde kaldı. Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon öncesinde 1 yılı opsiyonlu 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı Brezilyalı yıldız yıllık 2.6 milyon Euro kazanırken, 900 bin Euro da imza parası almıştı.

Alex Teixeira'nın kariyeri

Kariyerinde; Vasco da Gama, Shakhtar Donetsk, Jiangsu FC ve Beşiktaş takımları bulunan Alex Teixeira, siyah-beyazlılarda forma giydiği 31 maçta 4 gol ile 1 asist yaptı ve 5 gole katkı sağladı. 

Alex Teixeira, Shakhtar'da sergilediği performansla isminden söz ettirmiş ve Şubat 2016'da 50 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Çin takımı Jiangsu FC'nin yolunu tutmuştu. (Ajansspor)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Aslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Takır takır atan abubakara vermedikleri parayı buna verdiler
    Cevapla
  • cahil 1 yıl önce Şikayet Et
    teşekkürler teixeire
    Cevapla
  • Geçmiş olsun 1 yıl önce Şikayet Et
    Hele şükür, lajic bir lens iki teixeira üç.
    Cevapla
  • Sehl 1 yıl önce Şikayet Et
    Bundan yıldız olmaz dediğinizde bjk li taraftar bize gülmüştü, bu bir sönük yıldız kimsenin bilmediği bir yerlerde buna yıldız demişler, öyle herkese yıldız denilmez demiştik!!!!
    Cevapla
  • dolap dereli sabri 1 yıl önce Şikayet Et
    adam yattigi yerden milyon dolarları alabilirdi. siz kendi takımımızda yatip milyon dolar alanlara bakin bence
    Cevapla
  • Cann 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynı yorumları abubakar , talisca içinde demiştiniz şimdi peşinde koşuyorsunuz futbolcu bazen tutar bazen tutmaz buda tutmadı bu kadar basit
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık bu kulüplerin parasına. Yav iyi oynadığı bölümleri yöneticilere izletiyorlar. Ver milyonlar. Elinde altın gibi Rıdvan var sat , yerine ne olduğu bellisizlere milyon dolarlar ver
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle