Aaron Boupendza, Beşiktaş'tan haber bekliyor!

Önceki sezon Süper Lig'e damga vuran ve Beşiktaş'ın golcü adayları arasında bulunan Aaron Boupendza transfer için siyah-beyazlı kulüpten haber bekliyor.

Aaron Boupendza, Beşiktaş'tan haber bekliyor!
Aaron Boupendza, Beşiktaş'tan haber bekliyor!
GİRİŞ 07.06.2022 10:33 GÜNCELLEME 07.06.2022 10:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hatayspor formasıyla gol kralı olduktan sonra El-Arabi takımına transfer olan Aaron Boupendza için Beşiktaş devreye girmişti. Beşiktaş'ın santrfor adaylarından biri olan Bopuendza, Beşiktaş'la sözleşme imzalamak için yönetimden çağrı bekliyor.

Gabon milli takımında görev yapan Süper Ligin eski gol kralı, 17 Haziran'da başlayacak transfer döneminin açılmasına kadar tatil yapacak. Boupendza'nın, kulübü Al-Arabiden satın alma opsiyonlu kiralanması düşünülüyordu.

DÖNMEK İSTİYOR

Al Arabi formasıyla başarılı olmasına rağmen Katar Ligi’nde istediği ortamı bulamayan Gabonlu oyuncu gittiği günden beri Türkiye’ye dönmek istiyor. Hatta Hatayspor’a dönmek için bile mesaj göndermiş ancak Boupendza için eski takımı kulübü Al-Arabi ve kendisinin isteklerini karşılayamamıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • GECE KARTALI 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş ın bu oyuncuyu alması lazım..
    Cevapla
  • Bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    TALISCA abobakar boupenza alınmalı böyle adamlara 3 5 8 verilmelidir gerisi boşa verilen paralar 10 çöp alınmaz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü çoğu ayıplar futbolla kapatılıyor
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Vay neden anlamak istemiyoruz. Türk ligi dünyadaki en alt lig. Adam burada gol kralı oldu. Katar Ligi'nde tıpkı bir amatör gibi muamele görmeye başladı. Neden bu ülkeden giden tekrar tekrar gelmeye çalışıyor. Alın size Ozan Tufan biz bu adamı millî takımda oynattik. Ama kendisi dünyanın hiç bir ülkesinde oynayamiyor. Bu kadar basit Türk ligini anlatmak. Nerede çöp futbolcu varsa buraya koşuyor. Parada sınır tanımıyoruz devlet te bir şey deneyince ne yapacağı belli olmayan bir teknik adama gel bizim ülkede para çok bir yıl için sanada 100 trilyon verelim diyoruz niye hesap soran yok.
    Cevapla
  • mavi vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    futbol için bu kadar uzun yorum yazacak kadar vaktin çok veya değersiz
    Cevapla