Ghezzal'den Batshuayi yorumu! 'Sorumluluk almak istedi'

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Rachid Ghezzal, 1-1 biten ve gol attığı Fenerbahçe karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Ghezzal'den Batshuayi yorumu! 'Sorumluluk almak istedi'
Ghezzal'den Batshuayi yorumu! 'Sorumluluk almak istedi'
GİRİŞ 08.05.2022 21:34 GÜNCELLEME 08.05.2022 22:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 36. hafta dev bir derbiye ev sahipliği yaptı. Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş, Vodafone Park'ta taraftarı önünde Fenerbahçe ile karşılaştı. İlk 10 dakikasında gerilimin doruklara çıktığı derbiden 90 dakika sonunda kazanan çıkmadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Beşiktaş, 1 penaltı atışından da yararlanamadı.

Beşiktaş'ın penaltıdan bulduğu golü atan Ghezzal karşılaşmanın ardından, "Beşiktaş'ın parçası olduğum için çok mutluyum. Taraftarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Maalesef bugün kazanamadık, emek verdik ama olmadı. Ghezzal olarak elimden gelenin en iyisini vermeye devam edeceğim" dedi.

"İlk penaltıyı atmak istedim ama Batshuayi sorumluluk almak istedi" diyen Ghezzal, "Maalesef kaçtı, normal, futbolda bu var. Kaçırması asla bir problem değil. Takım içinde böyle şeyler olabilir" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 3
  • Emr 1 yıl önce Şikayet Et
    Mümkünse bir daha sorumluluk almasın istese bile kimse izin vermesin eskiden gol atamasa bile penaltı atıyordu şimdi artık onu da kaçırıyor bu saatten sonra sahada olmasındansa yedek kulübesinde olması bizim adımıza daha faydalı olur
    Cevapla
  • Ahmet Nair 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi şapşal Bjk de Batsuhayi ye, TS de Bakasetas'a hala penaltı attırır anlaamıyorum!!!
    Cevapla
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok saygili efendi
    Cevapla